2015
Bra 7,4
baserat på 6410 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 6410 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Thungren från Sverige
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2011
服务很好。
酒店外餐厅很多,可以很容易找到喜爱的食物。
住这个酒店很多次了,对这个酒店一直很钟爱。酒店外就是一条酒吧街,所以酷爱泡吧的朋友这个酒店绝对是你的钟意之选。
Recenserad 27 maj 2011

Lars från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Bra och billigt!
Bra läge, pool, sushi resturang
Städpersonelen gick bara in i rummet när vi var där inne, små rum, ingen frukost
Vi sov två nätter och hotellet ligger toppen om man vill vara på den sidan av stan. ligger nära resturanger, pubar, kroger,mm. Det är små rum men det är det nästan alltid när man bor i hongkog. Men det är verkligen prisvärt. Det finns så att du kan köpa till internet till rummet, inte jätte billigt men det finns. Det finns att köpa till frukost och så ligger det en sushi resturang på andra våningen med bra buffe pris. Vi var mycket nöjda!
Recenserad 24 oktober 2010

Lars från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Bra läge nära till MTR
Nära till MTR och resturanger och ett bar nattliv.
Små rum, ingen rolig utsikt
4 nätter bode vi på wharney hotel och vårat rum var mycket litet och ingen trevlig utsikt. Men hotelet ligger jätte bra till och man har nära till det mesta. MTR ligger 2 minuter bort och resturangerna ligger längs hela gatan och det är fest 24/7. Det är mycket folk som rör sig omkring men det är inget du hör ifrån rummet. Lätt att få tag i taxi och så hittar dom flesta taxichaförer dit. Men städ personelen gick bara in i rummen och det är inte okej!
Recenserad 24 oktober 2010

Christina från Finland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Nöjd.
Rent, snyggt, bra läge, trevlig personal.
Kan inte komma på något jag är missnöjd med, möjligtvis utsikten..
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag anlände på förmiddagen och fick mitt rum med en gång, även fast incheckning skedde tidigast klockan 14. Rummet var rent och snyggt. Städningen fungerade bra. Jag fick mycket hjälp av personal hur jag skulle ta mig vidare till nästa ställe, vilket gjorde nästa resa otroligt enkel och bekväm. Hotellet är beläget nära tunnelbana, men inte i något av de största turiststråken utan i ett relativt lugnt område (jämfört med folkmassorna i Kowloon). Jag kan absolut tänka mig att bo på detta hotell fler gånger och även rekommendera det åt andra. Vill man däremot bo "mitt i kaoset" är kanske inte detta rätt hotell.
Recenserad 30 januari 2010

Steven från USA
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Simple Easy and Acceptable
The hotel was what is needed to be... but is right where we WANTED to be
Recenserad 25 september 2016

Harry från Storbritannien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Very happy
Staff more than helpful. Hotel rooms a little tied but clean enough. Overall very happy with stay.
Recenserad 23 september 2016

PARKPOOM från Thailand
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
relax
Hotel Very good
Recenserad 23 september 2016

Myron från USA
Affärsresenär
Bodde i 8 nätter i september 2016
A good hotel
We use it twice a year for a HK Exhibition - location is perfect for business and easy access to public transportation and good restaurants and shopping. Rooms are clean but could use some refurbishing but everything works and is clean.
Recenserad 23 september 2016

David från Australien
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i september 2016
Shoebox size rooms!
Great location, unfriendly staff all areas, except breakfast staff, not helpful at front desk, poor quality food at breakfast and expensive for the price paid.
Recenserad 21 september 2016

Darren från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Still a Gem
Location is the main reason for staying here, there is better value to be found but if you are only in town for a night or 2 then this fits the bill.
Recenserad 20 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: