arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Bra 7,4
baserat på 6264 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 6264 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Verifierade omdömen

Lars S.
Sverige
24 oktober 2010
Bra och billigt!
Bra läge, pool, sushi resturang
Städpersonelen gick bara in i rummet när vi var där inne, små rum, ingen frukost
Vi sov två nätter och hotellet ligger toppen om man vill vara på den sidan av stan. ligger nära resturanger, pubar, kroger,mm. Det är små rum men det är det nästan alltid när man bor i hongkog. Men det är verkligen prisvärt. Det finns så att du kan köpa till internet till rummet, inte jätte billigt men det finns. Det finns att köpa till frukost och så ligger det en sushi resturang på andra våningen med bra buffe pris. Vi var mycket nöjda!

Lars S.
Sverige
24 oktober 2010
Bra läge nära till MTR
Nära till MTR och resturanger och ett bar nattliv.
Små rum, ingen rolig utsikt
4 nätter bode vi på wharney hotel och vårat rum var mycket litet och ingen trevlig utsikt. Men hotelet ligger jätte bra till och man har nära till det mesta. MTR ligger 2 minuter bort och resturangerna ligger längs hela gatan och det är fest 24/7. Det är mycket folk som rör sig omkring men det är inget du hör ifrån rummet. Lätt att få tag i taxi och så hittar dom flesta taxichaförer dit. Men städ personelen gick bara in i rummen och det är inte okej!

Christina F.
Finland
30 januari 2010
Nöjd.
Rent, snyggt, bra läge, trevlig personal.
Kan inte komma på något jag är missnöjd med, möjligtvis utsikten..
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag anlände på förmiddagen och fick mitt rum med en gång, även fast incheckning skedde tidigast klockan 14. Rummet var rent och snyggt. Städningen fungerade bra. Jag fick mycket hjälp av personal hur jag skulle ta mig vidare till nästa ställe, vilket gjorde nästa resa otroligt enkel och bekväm. Hotellet är beläget nära tunnelbana, men inte i något av de största turiststråken utan i ett relativt lugnt område (jämfört med folkmassorna i Kowloon). Jag kan absolut tänka mig att bo på detta hotell fler gånger och även rekommendera det åt andra. Vill man däremot bo "mitt i kaoset" är kanske inte detta rätt hotell.

Kok P.
Malaysia
30 juli 2016
5 minutes walk to MTR
I checked in at 11pm, the staff upgrade me to suite room, fantastic and very nice room..... the location is great, infront of the hotel has free shuttle bus to hk airport express/hk mtr station, every 20 minutes internal. I took the bus at 620am early morning, less than 10 minutes reach hk mtr station.

Martin F.
Storbritannien
30 juli 2016
Excellent hotel, location maybe not suitable for kids
This is an excellent hotel and I have stayed there twice now. The rooms are clean and quiet and the staff are very friendly and helpful. The only slight drawback I would say is that, although it's location in Wanchai is generally excellent, it is on a street with a lot of bars and strip clubs. Although it seems to be a very safe area, it does feel slightly sleazy (only a little bit) - perhaps not such a suitable location for families with kids?

Trevor B.
Nya Zeeland
29 juli 2016
Good location in bar district
Tidy although a little dated. Staff were great. It's right in the bar district of wan chai ..so would not really recommend for families , but really good location.

Ian P.
Storbritannien
29 juli 2016
sensible weekday prices
Sensible prices for frequent visitor from China who is looking for convenient overnight stay

Heiko W.
Australien
28 juli 2016
Very Convenient
Less than an hour from airport via Airport Express and courtesy bus.

Kwok Y.
Hongkong
27 juli 2016
Good value of money
Good value of money

Wilfred T.
Singapore
27 juli 2016
Family with kids
Very good and convenient location.