Tillbaka till hotellinfo

2015
Bra 7,4
baserat på 6327 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 6327 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Lars S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Bra och billigt!
Bra läge, pool, sushi resturang
Städpersonelen gick bara in i rummet när vi var där inne, små rum, ingen frukost
Vi sov två nätter och hotellet ligger toppen om man vill vara på den sidan av stan. ligger nära resturanger, pubar, kroger,mm. Det är små rum men det är det nästan alltid när man bor i hongkog. Men det är verkligen prisvärt. Det finns så att du kan köpa till internet till rummet, inte jätte billigt men det finns. Det finns att köpa till frukost och så ligger det en sushi resturang på andra våningen med bra buffe pris. Vi var mycket nöjda!
Recenserad 24 oktober 2010

Lars S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Bra läge nära till MTR
Nära till MTR och resturanger och ett bar nattliv.
Små rum, ingen rolig utsikt
4 nätter bode vi på wharney hotel och vårat rum var mycket litet och ingen trevlig utsikt. Men hotelet ligger jätte bra till och man har nära till det mesta. MTR ligger 2 minuter bort och resturangerna ligger längs hela gatan och det är fest 24/7. Det är mycket folk som rör sig omkring men det är inget du hör ifrån rummet. Lätt att få tag i taxi och så hittar dom flesta taxichaförer dit. Men städ personelen gick bara in i rummen och det är inte okej!
Recenserad 24 oktober 2010

Christina F. från Finland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Nöjd.
Rent, snyggt, bra läge, trevlig personal.
Kan inte komma på något jag är missnöjd med, möjligtvis utsikten..
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag anlände på förmiddagen och fick mitt rum med en gång, även fast incheckning skedde tidigast klockan 14. Rummet var rent och snyggt. Städningen fungerade bra. Jag fick mycket hjälp av personal hur jag skulle ta mig vidare till nästa ställe, vilket gjorde nästa resa otroligt enkel och bekväm. Hotellet är beläget nära tunnelbana, men inte i något av de största turiststråken utan i ett relativt lugnt område (jämfört med folkmassorna i Kowloon). Jag kan absolut tänka mig att bo på detta hotell fler gånger och även rekommendera det åt andra. Vill man däremot bo "mitt i kaoset" är kanske inte detta rätt hotell.
Recenserad 30 januari 2010

Chuon C. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Great location for Exhibition / Fair
A basic hotel with good location if you are visiting the Hong Kong Convention & Exhibition Centre in Wanchai area. Surrounded by a lot of eateries and Wanchai MTR station is within walking distance. The hotel is nearby to Hong Kong drinking places & night life entertainment
Recenserad 25 augusti 2016

Paul S. från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
GREAT LOCATION & VALUE FOR MONEY
Always stay at this hotel now in Hong Kong. Great location close to restaurants and bars in Wanchai. 1 block from the MTR and 2 stops then to Central. A short stroll to the Convenction centre. The hotel staff are always friendly and helpful, they have refurished many rooms, which makes a huge difference.
Recenserad 24 augusti 2016

Hazlan H. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i december 2015
First stay at The Wharney
Location is accessible from MTR, 7-11 and McDonald's close by. Local mobile/hotspot provided, used it to tether mobile instead of data roaming. Street food and pubs downstairs, not too noisy for sleeping
Recenserad 24 augusti 2016

Inga K. från USA
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Old but clean
Old but clean. Nothing fancy at all inside the room (cheapest room though).
Recenserad 23 augusti 2016

CHU Y. från Hongkong
Familj med äldre barn
Bodde en natt i augusti 2016
Nice trip
HK very best
Recenserad 22 augusti 2016

Ervin P. från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good Location
Rather central, easy access to places ... close to MTR ... a few blocks away, you can find HK-typically-busy roads with various street vendors
Recenserad 22 augusti 2016

Paulo V. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde en natt i juni 2016
Not bad.
We booked one double room but at the check-in time the staff told us that they didn`t have more double room, so we stayed at the twin room. Well, as we stayed just one night, that wasn`t a big problem at all. The room was in good condition and the staff was very kindly.
Recenserad 22 augusti 2016