2015
Mycket bra 7,4
baserat på 6435 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6435 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Thungren från Sverige
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2011
服务很好。
酒店外餐厅很多,可以很容易找到喜爱的食物。
住这个酒店很多次了,对这个酒店一直很钟爱。酒店外就是一条酒吧街,所以酷爱泡吧的朋友这个酒店绝对是你的钟意之选。
Recenserad 27 maj 2011

Lars från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Bra och billigt!
Bra läge, pool, sushi resturang
Städpersonelen gick bara in i rummet när vi var där inne, små rum, ingen frukost
Vi sov två nätter och hotellet ligger toppen om man vill vara på den sidan av stan. ligger nära resturanger, pubar, kroger,mm. Det är små rum men det är det nästan alltid när man bor i hongkog. Men det är verkligen prisvärt. Det finns så att du kan köpa till internet till rummet, inte jätte billigt men det finns. Det finns att köpa till frukost och så ligger det en sushi resturang på andra våningen med bra buffe pris. Vi var mycket nöjda!
Recenserad 24 oktober 2010

Lars från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Bra läge nära till MTR
Nära till MTR och resturanger och ett bar nattliv.
Små rum, ingen rolig utsikt
4 nätter bode vi på wharney hotel och vårat rum var mycket litet och ingen trevlig utsikt. Men hotelet ligger jätte bra till och man har nära till det mesta. MTR ligger 2 minuter bort och resturangerna ligger längs hela gatan och det är fest 24/7. Det är mycket folk som rör sig omkring men det är inget du hör ifrån rummet. Lätt att få tag i taxi och så hittar dom flesta taxichaförer dit. Men städ personelen gick bara in i rummen och det är inte okej!
Recenserad 24 oktober 2010

Christina från Finland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Nöjd.
Rent, snyggt, bra läge, trevlig personal.
Kan inte komma på något jag är missnöjd med, möjligtvis utsikten..
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag anlände på förmiddagen och fick mitt rum med en gång, även fast incheckning skedde tidigast klockan 14. Rummet var rent och snyggt. Städningen fungerade bra. Jag fick mycket hjälp av personal hur jag skulle ta mig vidare till nästa ställe, vilket gjorde nästa resa otroligt enkel och bekväm. Hotellet är beläget nära tunnelbana, men inte i något av de största turiststråken utan i ett relativt lugnt område (jämfört med folkmassorna i Kowloon). Jag kan absolut tänka mig att bo på detta hotell fler gånger och även rekommendera det åt andra. Vill man däremot bo "mitt i kaoset" är kanske inte detta rätt hotell.
Recenserad 30 januari 2010

james från USA
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
hkk for 3 days from phillipines
the staff was very nice,couldnt speak the best english but was extra helpful with all matters,if your shopping you should stay on mainisland not hong kong island,ocean park was very nice im 59 and wife 30 and she loved it so did i,roller coaster was unreal,
Recenserad 30 september 2016

Michael från Storbritannien
Par
Hett erbjudande
Bodde en natt i september 2016
Good hotel overall
Plus points Good hotel, centrally located for sight seeing and to get to markets, MTR, night clubs etc.. modern decor, but older style hotel, with bathtubs and good solid walls. Reasonably priced for Hong Kong.Very pleased with hotel, I have stayed at the Wharney many times. Negative points. Can be a bit noisy on the lower floors, as hotel in club district, but not a major problem.
Recenserad 29 september 2016

Alexander från Storbritannien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 7 nätter i september 2016
Close to Exhibition Centre
Good value and great location if you need to be close to exhibition centre
Recenserad 29 september 2016

Siow från Singapore
Affärsresenär
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i september 2016
Love the location and the service
Near to CEC and eatery, there are 7eleven near by and the staff are pretty helpful.
Recenserad 29 september 2016

Stephen från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good Hotel
Good selection for HK as the staff is predictable and the rooms good for HK standards and nightly rate. I stay here quite often and really have no complaints. Thanks to the staff for the upgrade as much appreciated. Steve Morris -
Recenserad 27 september 2016

Hee från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i november 2015
Nice hotel and location
Room are decent and location is near to restaurants and MTR.
Recenserad 26 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: