Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 7198 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter
Verifierade omdömen

Lars från Sverige
Reste med partner
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Perfekt läge, nära till allt
här kunde man med benens och mtr:s hjälp nå stora delar av hong kong
Under några dagar kunde vi se och besöka stora delar av Hong Kong. Eftersom hotellet låg centralt fanns det aldrig några transportproblem. Frukosten var ypperlig och valfriheten var stor
Recenserad 29 mars 2011

Richard från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i februari 2010
Mycket bra läge...
Hotelet ligger perfekt, gångavstånd till allt.. Personal kanon trevlig..Badrummen var stora och fina. Frukosten är enorm..
Gymet var inte bra, men de höll på att bygga ett nytt undertiden vi var där s det blir säkerligen kanon, Receptionen tar en jäkla tid
I det stora hela ett mycket trevligt hotel, läget kanon, maten perfekt, Vi är mycket nöjda, personalen var super trevlig,Skall du/ni bo bra i Hong Kong för en bra peng så är detta ett kanon alternativ.
Recenserad 26 februari 2010

peter från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i januari 2010
Hongkong Royal Pacific,
Närheten till centrum. Närheten till Star Ferry. Snabb incheckning och utcheckning. Service on top.
Gamla delen har mycket små trånga rum.
Bra läge i Kowloon. Närheten till shopping. Närheten till bra restauranger. Närheten till Star Ferry. Park Cafe´har blivit mycket bättre sen ombyggnaden för några år sedan. Frukosten är mycket bra. Så även deras bufee´.Negativt är att man inte byggt om den gamla tornet med sina små trånga rum. Hamnar man där så bör man inte lida av klaustrofobi. Personalen vid in och utcheckning är snabb och trevlig.
Recenserad 20 januari 2010

Steven från Australien
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent experience both hotel and staff
Well run hotel with exceptional helpful staff. 5 Star quality. We will be back.
Recenserad 26 september 2016

David från Storbritannien
Reste med partner
Rum Pacific Grand King eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great location
Excellent place to see Hk
Recenserad 23 september 2016

Maria från Filippinerna
Familj med småbarn
Pacific Grand (Tornflygel)
Bodde i 2 nätter i september 2016
We will definitely come back!
It's not our first time, we love the Hotel, service and location but Room Service food was very pricey. We arrived late and tired from a long haul flight there we no other options nearby.
Recenserad 20 september 2016

Thomas från Österrike
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
good for tourists, less for business
next to ferry Station to Macao and other destinations (but not near Star Ferry), a little bit far from subway stations, small rooms without working table, and you should not be too tall otherwise you feel the ceiling is falling on your head :-), rather long waiting time at checkin
Recenserad 19 september 2016

Rowena från Filippinerna
Ensamresenär
Premier-rum
Bodde en natt i september 2016
Good location. Convenient for shopping and ferry terminal just outside the hotel
Good location. Convenient for shopping and ferry terminal just outside the hotel
Recenserad 18 september 2016

ka från Hongkong
Reste med partner
Rum Premier Queen/Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good price,clean and nice staff
Good location, helpful staff, very good price in hk
Recenserad 18 september 2016

Kitja från Thailand
Familj med småbarn
Pacific Grand (Tornflygel)
Bodde i 3 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 15 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: