Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 4416 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4416 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Tore H. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2010
Mellanlandning i HongKong
God standard - bra placering -vänligt bemötande
Frukosten var lite torftig. Vi fick ingen information om de billiga shuttlebussarna som gick varje timme direkt från hotellet till och från flygplatsen då vi bokade en dyr taxiresa.
Vi stannade 5 dygn i HongKong på väg till Australien och ett dygn på vägen tillbaka till Sverige. Vi tyckte om detta hotell som också är mycket prisvärt. Trevligt bemötande av personalen, bra städning. Ett trevligt hotell som ligger mitt i affärskvarteren, nära nattmarknaden och med många restauranger runtom. Promenadavstånd till hamnen där man kan åka över till HongKongön med färja. Alldeles intill hotellet kan man ansluta till en sightseeingbuss. Bra att frukost ingår i hotellpriset. Dock var frukosten lite torftig, men fräsch. Middagarna var svindyra på hotellet. Rummen var ganska små, men sängarna var MYCKET sköna.Att byta ut tjocka kuddar till tunna var inget problem. Vi rekommenderar detta hotell.
Recenserad 16 maj 2010

Jan-Ake E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2010
The Luxe Manor Hotel Hongkong
Ett harligt hotell centralt i Hongkong. Vanlig och hjalpsam personal. Rent och snyggt pa rummet
Fanns inte
Ett harligt hotell central i HOngkon. Vanlig och hjalpsam personal. Rent och snyggt pa rummet. Inget ovrigt att onska,Vill garna bo har igen nar vi atervander till Hongkong. Latt att ta sig till flygplatsen. Gratis shuttlebuss alldeles utanfor hotellet som gar till taget for vidare befodran till flygplatsen. En 10 poangare.
Recenserad 09 februari 2010

NG M. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Good
Recenserad 30 augusti 2016

Rongrong L. från Kina
Familj med småbarn
Bodde en natt i augusti 2016
The smallest queen bed I've ever known
I was well informed that the room was only 22sm, so the small room was not a surprise. However, the extra-small queen bed in the room was really a surprise. Although I turned off air-conditioning in the night, there was still low but steady noise all the night. The free breakfast was very good.
Recenserad 29 augusti 2016

Heng C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Value for money
Nice ambience hotel in a good location. Room was nice and cosy. Average size room which is good in Hong Kong. Clean room and nice bed. Do not expect nice view from the room as the hotel is located in a busy commercial street. Breakfast spread was good enough with mainly western food items and café décor was nice. Good Staff service especially in the lobby if you need help for directions, transportation etc. Staff Cary was superb in assisting us getting directions to Luo Wu and help with getting a taxi. Overall a very pleasant stay.
Recenserad 29 augusti 2016

Glen G. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 6 nätter i juni 2016
location was good as many resturant to get food
MTR is not so closed, you have to walk 10-15mins.
Recenserad 29 augusti 2016

wayne S. från Irland
Familj med småbarn
Bodde en natt i augusti 2016
Handy location and great for a nights stay .
We had a good stay for one night here , the hotel was very convenient to what we needed and not far from the MTR .
Recenserad 27 augusti 2016

Rafael A. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Nice hotel
Nice hotel
Recenserad 24 augusti 2016

tai S. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Excellent
Everything is good!
Recenserad 22 augusti 2016

Robert F. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
This is a slightly above average hotel that's good value for money at the sale prices. As I've seen some other reviewers note this is more a 4 star hotel than 5 star.
Recenserad 22 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: