Utmärkt 8,3
baserat på 4469 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4469 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Tore från Sverige
Reste med partner
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar inkl. frukost
Bodde en natt i maj 2010
Mellanlandning i HongKong
God standard - bra placering -vänligt bemötande
Frukosten var lite torftig. Vi fick ingen information om de billiga shuttlebussarna som gick varje timme direkt från hotellet till och från flygplatsen då vi bokade en dyr taxiresa.
Vi stannade 5 dygn i HongKong på väg till Australien och ett dygn på vägen tillbaka till Sverige. Vi tyckte om detta hotell som också är mycket prisvärt. Trevligt bemötande av personalen, bra städning. Ett trevligt hotell som ligger mitt i affärskvarteren, nära nattmarknaden och med många restauranger runtom. Promenadavstånd till hamnen där man kan åka över till HongKongön med färja. Alldeles intill hotellet kan man ansluta till en sightseeingbuss. Bra att frukost ingår i hotellpriset. Dock var frukosten lite torftig, men fräsch. Middagarna var svindyra på hotellet. Rummen var ganska små, men sängarna var MYCKET sköna.Att byta ut tjocka kuddar till tunna var inget problem. Vi rekommenderar detta hotell.
Recenserad 16 maj 2010

Jan-Ake från Sverige
Reste med partner
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar inkl. frukost
Bodde i 3 nätter i januari 2010
The Luxe Manor Hotel Hongkong
Ett harligt hotell centralt i Hongkong. Vanlig och hjalpsam personal. Rent och snyggt pa rummet
Fanns inte
Ett harligt hotell central i HOngkon. Vanlig och hjalpsam personal. Rent och snyggt pa rummet. Inget ovrigt att onska,Vill garna bo har igen nar vi atervander till Hongkong. Latt att ta sig till flygplatsen. Gratis shuttlebuss alldeles utanfor hotellet som gar till taget for vidare befodran till flygplatsen. En 10 poangare.
Recenserad 09 februari 2010

Jason från Malaysia
Familj med småbarn
Studio - Inklusive frukost
Bodde i 4 nätter i september 2016
Good
Satisfied with everything. but breakfast repeating.
Recenserad 25 september 2016

Yee från Malaysia
Affärsresenär
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar inkl. frukost
Bodde i 2 nätter i september 2016
Services need to improve
Good location, efficient chk in and out, staff manner need to improve
Recenserad 24 september 2016

Ellen från Filippinerna
Affärsresenär
Superior dubbel- eller 2 enkelsängar inkl. frukost
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Good hotel
I will recommend to others
Recenserad 23 september 2016

Pornipa från Thailand
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
good
good
Recenserad 23 september 2016

Jason från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i september 2016
Overall is good
Hotel breakfast repeating.
Recenserad 22 september 2016

Leonard från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great service, Spacious room
Very satisfied with the service and room amenities. 10-15mins walk to TST station. Airport transport reach directly at hotel door and to airport. Staffs are friendly too. Continental breakfast lacks of varieties, every day is the same food. Will stay there again.
Recenserad 22 september 2016

Stephanie från Singapore
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Boutique hotel
Cosy room
Recenserad 21 september 2016

Stephanie från Singapore
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Boutique hotel
Cosy hotel
Recenserad 21 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: