2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

ZANN från Singapore
Reste med partner
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jasmine från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irene från Singapore
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i september 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wei från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i september 2016
Good Location
Good Location
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chuthit från Thailand
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Poh från Singapore
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i september 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ben från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
Recent Stop Over Trip in Hong Kong
The hotel is currently undergoing renovation. Sections of the hotel were block off. This could be better managed with more consideration on minimising inconveniences. Perhaps with appropriate access passage; instead of making the guest take a loop to access the hotel. Hotel staff displayed more of a careless attitude. Room cleanliness was also compromised!
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

JASMIN från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
toiletries were not replenish
bath gel and shampoo comes from the same dispenser. amount was not replenish prior to our check in and we had hard time dispensing
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MELISSA från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i september 2016
GREAT LOCATION
location are good, very near to mrt station.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chung från Hongkong
Affärsresenär
Economy
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Nice
Nice stay
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: