2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5236 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5236 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

ABU från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i mars 2015
Good location, friendly staff
good location, friendly staff & conform
This is 5th time i stay in this hotel, I like the location and near Yau ma di MRT station.
Recenserad 18 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wong från Singapore
Par
Bodde i 4 nätter i mars 2015
Price expensive
Noting
Executive room is very very small and the rate is too expensive
Recenserad 15 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHUN från Kina
Ensamresenär
Bodde en natt i november 2014
not good
cant really say
not a good experience. will never stay in here. not clean. not comfortable
Recenserad 14 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

tan från Singapore
Par
Bodde i 5 nätter i mars 2015
it is a wonderful location as it is near MTR
helpful staff, room is clean
Have a wonderful stay.
Recenserad 14 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHING från Singapore
Grupp
Bodde i 4 nätter i mars 2015
Great Stay!
1) It's near to MTR and many eateries and shopping places around the hotel. 2) The hotel room is clean and tidy. 3) Staff Service is great.
I like the hotel very much and had an enjoyable stay. I will choose to stay there for our future trips to Hong Kong. I will also recommend Cityview Hotel to my friends and relatives.
Recenserad 14 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ong från Singapore
Par
Bodde i 5 nätter i december 2014
Superb location and value
location, value, comfort
Recenserad 14 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chi från Hongkong
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2015
best choice
good location & near to MTR, staff is nice & helpful, room is clean & tidy
a very pleasant stay at the hotel
Recenserad 12 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Natalie från Malaysia
Grupp
Bodde i 3 nätter i mars 2015
Great location and comfortable stay
MTR is just opposite the hotel, hotel room is clean and comfy, and near to 7-Eleven and restaurants
Value for money for it's great location, MTR is just opposite the hotel, hotel is clean and comfy, and near to 7-Eleven and restaurants.
Recenserad 12 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ng från Malaysia
Grupp
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Great Location
Location, Clean & Big room
Good
Recenserad 11 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ng från Malaysia
Grupp
Bodde en natt i mars 2015
Location is convenient
Location, near to Train Station
Good
Recenserad 11 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: