2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Nathanael från USA
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Our favorite hotel
We really enjoy staying at The Cityview. The location is great, between two MTR exits. It is also close to a grocery store as well as many shops and restaurants. We have stayed in many different rooms and have found it very clean. The service at the front desk has been very good. They politely answer any question we have. Thanks to The Cityview for giving us a great place to stay.
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SIAW från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Prefect Location and MTR accessible
MTR Hong kong provide free airport express shuttle bus services to The Cityview hotel, so is easy for us to stay here.
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wen från Malaysia
Grupp
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Big room for improvement
Overall satisfied as the location is convenient, however the staff there could have been more helpful and friendly. No free newspaper, no seating area at the lobby, expensive, no more wifi upon checkout, english not good, vast improvement needed!
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lim från Singapore
Ensamresenär
Premier-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Plesant
Good location.
Recenserad 16 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lim från Singapore
Familj med äldre barn
Premier Double Double
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Room to improve
Room nice but not what I expected two queen, bed a bit small, feel cram and noise at lobby cause now u. Reno
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SARAVUT från Thailand
Par
Economy
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great location
Very well located. Few steps to MTR and very close to Mongkok area.
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mary från Filippinerna
Par
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Very Good, I love the room!
Nice, clean room, very near to yau ma tei mtr station. The staff were very helpful... ill surely book this hotel when we come back to hongkong..
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pandian från Sri Lanka
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde en natt i augusti 2016
i am looking 2or3 star rooms which is very reasonal price
Agoda is doing giving a wonderful pricing hotels world wide so iam choosing agoda. Com in future my trips.
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LESLEY från Filippinerna
Par
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good experience
Nice rooms Near train station
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Milicah från Singapore
Grupp
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
convenient location
Clean room, super single beds. Only downside is that the swimming pool and gym is that of YMCA. So if using in the evening it is extremely crowded.
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: