2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Vin från Malaysia
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 3 nätter i juli 2015
Great location for families
Location, staff attentiveness, great service
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Recenserad 03 augusti 2015

Lay från Singapore
Ensamresenär
Economy Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 5 nätter i juli 2015
Good review
Convenient, comfort n good staff
Fantastic
Recenserad 01 augusti 2015

William från Singapore
Affärsresenär
Familj (1 dubbelsäng och 2 enkelsängar)
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Good Business Hotel in Hong Kong
Location, Buffet, Service
The room was pretty small but the location compensated for that and the service from the staff was fantastic. I will definitely use this hotel again
Recenserad 30 juli 2015

Tsang från Hongkong
Par
Economy
Bodde en natt i juli 2015
So far so good
convenient location, reasonable price and good service
So far so good
Recenserad 30 juli 2015

Serene från Singapore
Par
Economy
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Nice hotel with quality service
Near to MTR, good quality service and clean
The hotel is clean and convenience, near to MTR. There is shuttle bus straight to airport town check-in. The service standard is good (Thumbs up). My husband and myself like the hotel. It is clean, comfortable and nice. We will stay there again the next time.
Recenserad 29 juli 2015

HOCK från Singapore
Familj med små barn
Bodde i 6 nätter i juli 2015
Nice rooms
Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Recenserad 29 juli 2015

Aliah från Singapore
Grupp
Ekonomirum Plus
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Great hotel location
Great location, near MTR station and affordable
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Recenserad 28 juli 2015

Koh från Singapore
Grupp
Economy
Bodde i 3 nätter i april 2015
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
Recenserad 28 juli 2015

Sirikamon från Thailand
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i november 2014
Location
Location, Location, Location
Location, Location, Location
Recenserad 27 juli 2015

lim från Singapore
Affärsresenär
Familj (1 dubbelsäng och 2 enkelsängar)
Bodde i 4 nätter i december 2014
HAPPY STAY
STAFF, ROOM AND LOCATION
HOTEL STAFF FRIENDLY AND ROOM ARE COMFORTABLE. GOOD LOCATION AND NEARBY A LOT OF NICE FOOD.
Recenserad 25 juli 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: