2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Leong från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Average hotel, a little pricey
Good location, friendly staff, good service
Generally it was alright. Except for the space constraint in the room, and stiff bed. Rest of the amenities were pretty normal.
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Soedarto från Indonesien
Familj med små barn
Deluxe Svit
Bodde i 2 nätter i december 2015
verry good hotel
near mrt station ,easy to find food ,the room clean
i,m verry satisfied if i am go to hongkong again i would stay at this hotel again thanks
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LIANGDE från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
great location
location
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yoon från Malaysia
Ensamresenär
Ekonomirum Plus
Bodde i 4 nätter i december 2015
Good location, good bed and good cleaniness
Good location, fast check in and out, good bed and its clean. Love the nice fragrance upon entering hotel lobby.
My stay was awesome. Will sure be back.
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

woon från Malaysia
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 4 nätter i december 2015
Worth the price.
Cleanliness, Good staff performance, Considerate.
Our stay at the Cityview Hotel is great. Hotel is very clean and staff is very efficient. I went down to take breakfast for 30 min, came back the room was cleaned.
Recenserad 04 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Boon från Malaysia
Familj med små barn
Economy
Bodde i 5 nätter i december 2015
Overall good experience
Location
Recenserad 04 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Boon från Singapore
Familj med äldre barn
Premier Svit
Bodde i 5 nätter i december 2015
Above average
Location.
Average.
Recenserad 03 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

How från Singapore
Par
Familj (1 dubbelsäng och 2 enkelsängar)
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good location
clean good location near mrt
Expeirence was pretty good! near mrt 7-11 nearby. walking distance to shop
Recenserad 02 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Elaine från Storbritannien
Par
Ekonomirum Plus
Bodde i 2 nätter i december 2015
Dec 2015
Central location
Very comfortable and a central location both for walking and the MTR
Recenserad 02 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Teck från Singapore
Par
Ekonomirum Plus
Bodde i 6 nätter i december 2015
Clean, well-maintained, extremely convenient
Clean, well-maintained, extremely convenient
Great! Always good to find a dependable hotel.
Recenserad 02 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: