2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Chu från Singapore
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Overall is very good
Hotel up grade from (2) twin room (book 2pax a room, 18m2 each) to one 40m2 room one bed room & one hall with two single bed added. Also provide one cell phone can call local & Singapore also local data use. Fast service when TV remote control no battery's low power, after request for replacement . No bath gel replacement for second night stay. First night only provide 2 for for 4 pax , after request then provide anther two more.
Recenserad 19 juni 2016

Shawn från Singapore
Gruppresenär
Economy
Bodde i 3 nätter i april 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Recenserad 18 juni 2016

Shawn från Singapore
Gruppresenär
Economy
Bodde i 3 nätter i april 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Recenserad 18 juni 2016

Shawn från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Recenserad 18 juni 2016

Choon från Singapore
Familj med småbarn
Ekonomirum Plus
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Recenserad 18 juni 2016

Khaw från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Recenserad 17 juni 2016

PNG från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 3 nätter i juni 2016
NA
Nil
Recenserad 16 juni 2016

Eunice från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Affordable and very convenient
-
Recenserad 16 juni 2016

lawrence från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Recenserad 15 juni 2016

Shu från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Recenserad 15 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: