2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5236 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5236 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Loh från Malaysia
Ensamresenär
Economy
Bodde en natt i juni 2016
Free and easy
Will return for more, thanks for the upgrade. Had being staying this hotel every time when I am in hk great place love it..
Recenserad 07 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ng från Singapore
Gruppresenär
Premier Double Double
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Friendly staff, acceptable location
Although our room is considered the largest floor area, the beds are not what we expected. Looks like 2 super single beds instead of 2 queen sized. Pillows very soft and flat. Buffet breakfast is good but the eggs station need a queue system. Did not use much of its facilities. Security of the hotel is not compromised, i.e. anyone can access any floor level.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tan från Singapore
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Complimnets
Good location. Booked a room for three adults and was upgraded to a suite for free. thanks.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHUA från Singapore
Affärsresenär
Economy
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Back for the 3rd time!
Close to my work location. Convenient and clean. Staff are helpful. Close to many shops and 7-11 just 2 mins from the hotel entrance.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Choon från Singapore
Gruppresenär
Economy
Bodde en natt i juli 2016
Good location!
Great location near mtr and clean rooms!
Recenserad 05 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Theresa från Singapore
Familj med småbarn
Economy Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Great location
Very accessible and great location. Convenience stores nearby for the midnight supper. However, the staff are abit rude and unfriendly for mothers with infants
Recenserad 05 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joo från Singapore
Familj med äldre barn
Economy
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good location
Stone throw from Yau Ma tei MTR station
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phakkhaphon från Thailand
Familj med småbarn
Economy
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Next to MTR station
Very convenient.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från Kina
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juni 2016
GREAT HOTEL
Convenient location, near subway, convenient store, supermart, restaurant and shopping. Premiere Room new and comfortable, got everything you need except a ironing board and flat iron. The room and bathroom were clean but the bathtub need proper cleaning. The staff were professional, efficient and most important warm and friendly. You can use the gym and pool of YMCA, facilities were good. The buffet breakfast included in our room price were excellent.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shuo från Singapore
Familj med äldre barn
Premier Double Double
Bodde i 3 nätter i juni 2016
All rounded
We booked the premier double room (2 semi double beds), it's quite spacious. Each bed would be meant for 2 generally thin people. Housekeeping being very efficient. MTR exits all around the hotel, hence if you remember your way you'd reach your hotel within 5min regardless which exit you come out from. Convenience stores all around too. Generally very satisfied.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: