2015
Mycket bra 7,9
baserat på 5232 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5232 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Cheryl från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 4 nätter i juli 2016
The hotel location was good, very near to YMT MTR. The staff were also very nice and friendly and th
NIL
Recenserad 22 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tung från Singapore
Ensamresenär
Economy
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Hotel with Good Relocation
Hotel has rather spacious room unlike many in Hong Kong and is close to many eateries, incl a 24 hrs McDonald's. It's also 3 mins walk from Yau Ma Tei MTR station.
Recenserad 22 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Singapore
Ensamresenär
Economy
Bodde en natt i juli 2016
Overall stay is good
Location is good and can consider to stay again
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hoi från Hongkong
Reste med partner
Premier-rum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Good
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sean från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Overall satisfactory
Overall satisfactory
Recenserad 19 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wong från Singapore
Reste med partner
Premier-rum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Hotel room
Room is clean and bed is very comfortable
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hisashi från Japan
Ensamresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Nice place to stay for shopping
The hotel locates in the middle of Mongkok area where you can dine and shop all night long. They also have free shuttle bus service from Kowloon station once you get off from airport express.
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MAUNG från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Great stay!
Location was good, near to Ladies market & MTR. Many eateries around. Staff was approachable. There was even a handy phone in the room which was a bonus. We could google for maps, location etc.
Recenserad 16 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thng från Singapore
Gruppresenär
Economy
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Good stay
Less seats available at lobby while waiting for airport transfer.
Recenserad 15 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Eric från Singapore
Reste med partner
Economy
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Superb location for mtr with superb staff
Super good location n staff.. left my ipad and tab in the room after chk out and staff found n returned it to me. V honest staff!!
Recenserad 15 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: