Mycket bra 7,8
baserat på 2354 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2354 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

Maria från Filippinerna
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 5 nätter i september 2016
You get what your money is worth
If I may suggest, a warm and friendly staff will definitely improve Bauhinia's image. But over all. This is a great place to stay. Quiet and secluded away from the busy street of HK. Will recommend this place. Thank you.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dennis från Singapore
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Very comfortable
A 10min walk from the MTR station but otherwise, really cozy and comfortable. Free airport shuttle drops you almost right outside the hotel.
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wing från Kanada
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
nice clean hotel room, as shown in photos.
The only thing missing seems to be a place to lounge. Otherwise, it's great.
Recenserad 02 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

George från USA
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
It's a very professional run hotel! Staff are friendly, hotel is quiet,yet it's just a stone throw f
Never have to wait for the left, always there for you!
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Manit från Australien
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Nice clean
Nice clean good location
Recenserad 28 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michelle från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2015
Very clean and friendly staff
The only con is the fact that it's a bit far from the MTR
Recenserad 25 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sai från Hongkong
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Great
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Khoo från Singapore
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
.
Location is bad if you are travel by public transport.
Recenserad 19 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

K från Hongkong
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Ok
Ok
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

K från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2015
Ok
Ok
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: