Utmärkt 8,1
baserat på 2201 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2201 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Hong från Malaysia
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Good hotel
No comments
Recenserad 30 juli 2016

BHUBESH från Thailand
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Good location, clean rooms, friendly staff
Good location, clean rooms, friendly staff
Recenserad 30 juli 2016

Catherine från Hongkong
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Not international standard
Location and room size is ok. However the room smells of smoke and the air con is noisy as a running train. They also charge $100 per piece on luggage that I want to leave there for few days before I come back from another trip. Understand it's not 5satr hotel but still it's the first time I have come across this. B
Recenserad 29 juli 2016

punwaree från Thailand
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i februari 2016
great to stay
clean room,its small room but its ok
Recenserad 27 juli 2016

KUAN från Macao
Reste med partner
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Good location and services
Overall experience is good ,the hotel also includes breakfast and tea snacks for guests. In addition ,the location is good and quite near the MTR and the Ferry Terminal.It is worth to stay.
Recenserad 24 juli 2016

Lee från Hongkong
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Great location, excellent service
Few minutes walk to Macau ferry terminal, and to the airport express. Easy to find places to eat near the hotel. Staffs are efficient, responsible, helpful and friendly. Will definitely stay here again.
Recenserad 12 juli 2016

Shuo från Taiwan
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
overall .. Good
It is convinient and tidy
Recenserad 30 juni 2016

Kristianne från Filippinerna
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
Very Good Location
Close to MTR and to the ferry terminal. Free breakfast was simple and acceptable
Recenserad 28 juni 2016

Ying från Hongkong
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Good location and near MTR station, clean condition
Good
Recenserad 27 juni 2016

Jorge från Portugal
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i november 2015
clean
location
Recenserad 23 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: