Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5078 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Michelle från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i september 2016
Convenient
Walking distance to mrt station , near nu Ren Jie , Miao Jie , can buy a lot of things along the road side ...
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ying från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
OK Place
The staffs are just satisfactory. The bed cover is not clean so we removed that. The rest is OK. Overall is above average for this range of price.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHEE från Malaysia
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
Worth for Money
Not far from the MRT station, indeed located just next to Temple Street which is suitable for tourist who like to hang around besides shopping complex
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jungeun från Sydkorea
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i september 2016
Not bad not good
Good that it is close to subway
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ibon från Spanien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good location and price
Taking into account the hotel offers and prices in Hong Kong this has been one of the best options I have tried so far. Well located (Yau Ma Tei MTR station 2min walk), lots of restaurants nearby and kind staff.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Benjamin från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location, near to MRT but room extremely basic. Room and bathroom are small.
Good location, 8 min walk to Yau Ma Tei MRT. Lobby, room and bathroom are small and not very clean.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wan från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Close to eatery
Our room toilet was smelly. Called the reception and they send someone immediately to look at it. However, problem not fix and don't have other room to exchange.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Po från Taiwan
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
Goog
Good
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

DAMLA från Turkiet
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i september 2016
Clean and nice room and location is good
Clean and nice room and location is very good to walk around every place. I recommend.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Raymond från Singapore
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Good value and location
Good location near temple street and 5 min walk to mtr. Mobile phone provided was very useful.
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: