Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5078 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Noppanun från Thailand
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Superb location hotel
1.Location 2room 3.Price
We enjoyed our stay at the Hotel immensely. It was by far our favorite hotel of our 8 stop trip through hongkong. The rooms and service were great. The atmosphere and location in the park were restful. The gift shop was stocked with items our family was actually interested in. The history of the building was a unexpected bonus. The food at the hotel was very good by hongkong standards
Recenserad 16 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

FAN från Hongkong
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i oktober 2013
Convenience
Convenience place, near MTR station, next to night market
Nice stay
Recenserad 14 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Cecilia från Singapore
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
good location
location, airport shuttle and price
Recenserad 08 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Dennis från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i september 2014
Simple & Clean
Great Location, Clean, Comfy
My overall stay was comfortable as this has been my numerous stay at this hotel. Great plus about this hotel is the great location and convenience of good local food near the hotel.
Recenserad 08 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

MEE från Singapore
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i juni 2014
good location however room are really small
good location, good services and convenience
Recenserad 07 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Koh från Singapore
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
small room but good location
good location, friendly and helpful staff, well equipped toilet
rooms was a little too samll, but location was within 5 min walk to mtr station, with convenience store nearby.
Recenserad 07 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Xian från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 5 nätter i september 2014
comfortable
location, comfort, convenience
comfortable, very convenient
Recenserad 04 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Thanh från Vietnam
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i november 2013
normal hotel
price, location, relax
normal hotel
Recenserad 03 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ivan från Malaysia
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde en natt i januari 2014
Good location and hotel for budget traveller
Location, Cleanliness, Affordable
There were three of us, me and my parents. Didn't want to waste money on another room as we were there for only 1 night hence we checked in 3 person per room. No extra charge but no extra bed cause the space between the 2 beds had a table. I slept on the floor with comforter. No problem at all. There was a night market near the area and MTR was within walking distance.
Recenserad 02 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

KWOK från Singapore
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Good
Location, price
Good
Recenserad 02 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: