Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 4983 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3

Hui C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2014
easy access convenient and clean hotel
easy access, lots of food around and clean hotel
this is my 2nd time staying in the hotel, everything is good.
Recenserad 29 september 2014

Xiao F. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i januari 2014
good
location is good
shopping around the area.
Recenserad 27 september 2014

sonny T. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i september 2014
good location,good value for money
good location, nice staff, value for money
Recenserad 27 september 2014

Kaijun L. från Kina
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Small room
room facilities is complete. store around the hotel.
i think the double room is so small, and hotel sevice is okay.
Recenserad 26 september 2014

GLADYS B. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i september 2014
Location, Internet Connection and Cleanliness
location, internet connection, cleanliness
I am happy thats I read comments and reviews first before booking this hotel. Hotel location is very accessible too. Internet connection and cleanliness was good.
Recenserad 26 september 2014

Sangi G. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i september 2014
Next city area
Good service, very clean
Good
Recenserad 26 september 2014

Leigh C. från Sydafrika
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i september 2014
Silreview
Staff Friendly and helpful. Excellent location for shopping.
Pleasant. Room was very small. Need to move beds to vacuum all over and not just around things. On the whole it was great.
Recenserad 21 september 2014

NANNAPAS M. från Thailand
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2014
Always stay here when crashing HK
Location
We have stayed here every time we travelled to HK. The location is superb. Room is quite small. The cleanliness is acceptable. Staffs are unfriendly as always.
Recenserad 20 september 2014

Kunal S. från Indien
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Nice budget hotel near metro services
near transport, night market, value for money
A nice stay. Room size was small.
Recenserad 16 september 2014

Lai C. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i september 2014
Good location
Location good, short distance to yau ma ti mtr, many eating place near to hotel.
Staff are friendly and helpful,location is good, walking distance to mtr. Room is quite small, still bearable, however felt toilet/bathing area is really small. Did not use the hotel dinning facility as many eating places near to hotel. Overall stay is good.
Recenserad 15 september 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: