Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5078 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

John från Storbritannien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i februari 2015
Good all round
Location, price, good welcome.
The hotel is in good location, just off Nathan rd, 2 mins walk to metro. Lots of nearby shops and plenty of choice for eating, just outside there is a market in the evenings, makes for an interesting walk and brouse . The hotel staff are very welcoming, allowing myself to check in early at 11.30. Room was ok size, clean and fresh feeling, very comfortable.
Recenserad 21 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Marc från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 5 nätter i april 2014
comfort
value,easiness,shopping
Recenserad 17 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Marc från Filippinerna
Grupp
Standardrum
Bodde i 4 nätter i maj 2014
Comfort and near shopping area
comfort,convenience,value
Recenserad 17 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yau från Hongkong
Par
Standardrum
Bodde en natt i februari 2015
good
comfortable, clean, convenient
good
Recenserad 15 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

WILSON från Filippinerna
Familj med små barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i december 2014
Very good location near mtr
service location cleanliness
very nice hotel, free shuttle bus going to airport train station. Also, walking distance to MTR.
Recenserad 12 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Danny från Australien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i februari 2015
Economical for business stay
location, free internet, economical
I have always stayed at this hotel 4 times a year during my business trips to Hong Kong. This time, the room I was in has a noisy air-cond, so I had to turn it off when I sleep, but the room got cold as it is winter in HK. The blanket was a bit thin so I had to wear a lot to keep warm during the night. I sure will ask for a room with think blanket and quiet aircond next time during winter stay at this hotel - yep, will stay at this hotel again.
Recenserad 10 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wing från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 5 nätter i januari 2015
Great location poor house keeping
Location location location
They did not vacuum/Hoover the room carpet during my 5 nights stay. Coffee powder needs to be reminded to be refilled. At time forgotten to provide fresh towel. Small room. Friendly counter staff
Recenserad 07 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Guoxin från Kina
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Many tourist group
Location, price, room
Too many tourist group here, always noisy, even in midnight, can hear people running and talking in the corridor
Recenserad 01 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KIT från Hongkong
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2015
great location
great location
Recenserad 01 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

LEE från Taiwan
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i juni 2014
good location
very small but clean, good location
Good
Recenserad 31 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: