Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5078 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

boon från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i juli 2015
Good.
Good location
good
Recenserad 19 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kim från Singapore
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
Will not recommended to friends
1) they provide free hand phone for free calls. That is very useful
Room looks dirty. Toilet is old with black patches, bath water while bathing almost flooded/choke, bed linen/quilt is like did not wash for months, very old dirty 2 persons staying but only one door key, request from staff, they said only have one key
Recenserad 18 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Dennis från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Great Location, Clean Room
Convenient, Clean, Comfortable
This is my numerous stay at this hotel. So far, everything is okie except they need to improve on their check-out and customer services.
Recenserad 14 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Avril från Singapore
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Good Location and Comfortable Room
Location, Cleanliness, Politeness
Location was good, near to the mtr. Good dim sum places nearby the hotel. very convenient. Will stay in this hotel again.
Recenserad 13 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Amy från USA
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Good hotel at a great spot
big room, great location, free smart phone use
The lobby was too crowded and too noisy.
Recenserad 10 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Tan från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 7 nätter i juni 2015
Worth it!
Good location, friendly staff and near to MTR
The hotel is located within shopping belt areas and also walking distance to the MTR. I have no problem in checking in as the reception service was fast. Hotel staffs are friendly too. I am very satisfied and pleased with the cleanliness of the room. It is clean daily. I have been staying at Silka Seaview for the last few years whenever I visited Hong Kong. Is my choice hotel.
Recenserad 08 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

lam från Malaysia
Grupp
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Good
Good
Good
Recenserad 06 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SIEW från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
The hotel is clean & quiet.. Very convenient place
Good location, cheap pricing, nice view
Recenserad 05 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Hengky från Indonesien
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Very Comfortable
Location, Clean, AC, Wifi
I think my stays is very comfortable for 2 nights. Air conditioner is good and wifi is good too. From here I can walk about 5 minutes to MRT and go to anywhere at Hongkong.
Recenserad 03 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Marc från Filippinerna
Grupp
Standardrum
Bodde i 4 nätter i april 2015
cozy comfortable near shopping place
its comfortable, near shopping, and near mrt
its good
Recenserad 02 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: