Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5079 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Yang från Taiwan
Par
Standardrum
Bodde en natt i februari 2016
地點棒,房間雖小但乾淨
海景絲麗就位在廟街旁,離油麻地地鐵站步行約3分鐘,也有接駁車往九龍站,坐機場快線的話也很方便。房間附有handy smartphone超棒,省下網路費用,還能打電話。雖然訂房時有註明希望是一大床,但給我的是雙床,但是不影響,下次去香港還會選擇入住。
Recenserad 04 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wing från Hongkong
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i februari 2016
方便,近地鐵站
多美食,近廟街夜市
Recenserad 15 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LIENYEN från Taiwan
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
可以更好
有提供智能手機,對於旅遊非常有幫助,值得稱讚~ 但卻沒有足夠的熱水,一天在外後,卻無熱水讓旅客舒緩疲勞,詢問前台得到的回應是住客多,鍋爐無法應付、而無改善的方法~~!! 再多的滿意,光就無熱水這點會讓人不想續住,希望能改進啊…
Recenserad 13 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

OU från Taiwan
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
酒店位置極佳,去哪都方便。
酒店位置極佳,去哪都方便。
Recenserad 27 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pei-Cih från Taiwan
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i januari 2016
地點佳,麻雀雖小 五臟俱全
地點佳、安靜、附近吃的多
Recenserad 19 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

yungsheng från Taiwan
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
交通方便、緊臨廟街
1.提供免費手機 2.臨近廟街飲食方便 3.交通機能優
免費手機算滿特別的服務項目,旅遊中要節省電信費用的話。隔壁街就是廟街,每天出門回來就會經過廟街,無需額外安排行程,天天都會經過,附近就有很多飲食餐廳。位處佐敦、油麻地MTR之間,交通方便。酒店潔淨度算能接受,畢竟不是四星、五星飯店,旅遊預算較少的話,這家酒店可以考慮。
Recenserad 14 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

PoLin från Taiwan
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
地點不錯
旁邊就是廟街及天后廟,生活機能方便,走一小段路還有惠康可以買東西
很好
Recenserad 05 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHU-SHIU från Taiwan
Grupp
Angränsande rum Standard
Bodde i 3 nätter i december 2015
地理位置佳
交通方便、附近很多吃的、乾淨
房間雖然小但乾淨,地理位置好,離廟街跟港鐵都很近,附近有許多吃的,雙臥室客房 - 2間相連 的意思原來是兩間客房在隔壁 ,我們以為是兩間客房中間打通之類的,晚上就沒辦法聊天.這次住宿整體來講還不錯.
Recenserad 04 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

YU-HSUAN från Taiwan
Familj med äldre barn
Angränsande rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2015
交通便利
位置好、房間舒適、吃飯方便
離地鐵、巴士站都很近,房間雖小但是舒適,有提供免費handy可以上網和打電話。服務也還不錯,有問題都耐心解答。
Recenserad 31 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

JU från Taiwan
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
酒店房間乾淨清潔,交通地點方便
1.酒店房間乾淨清潔 2.交通地點方便 3.附近餐飲多用餐方便
1.酒店房間乾淨清潔 2.交通地點方便 3.附近餐飲多用餐方便
Recenserad 30 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: