Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 5079 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Cecilia från Singapore
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i november 2013
Worth the money
Superb good location, many eateries around it and very near mtr too
worth the money for such good location. the famous xiu liu shan is just opposite the hotel and the famous yau ma tei police station is also within the vicinity.
Recenserad 28 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tan från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i november 2013
Satisfy. Happy. Will come back to this hotel next
convenient ie free shuttle bus to few mtr stations, luggage store after check out, 3 star hotel standard.
Happy. Satisfy. 3 star hotel standard. Will come back next time.
Recenserad 27 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Lai från Malaysia
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i november 2013
Good location, close to MTR, Fast & Free WIFI
Good location, close to MTR, Fast & Free WIFI
Quite good in services. Free shuttle bus to kowloon station for airport express. Close to MTR, everything is convenient, to shopping, restaurant, Disneyland.
Recenserad 26 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Chim från Kina
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i september 2013
Small place
small place and bed, quite expensive
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

HSUEN från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i november 2013
Good location
clean , strategic location , good service
Recenserad 24 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Shiv från Indien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
it was a room to sleep in at night- nothing more
location, location and location
good location. about 5 mins from the mtr station. very rude staff at the reception during check in. helpful concierge but clueless. i suppose this would be value for money for hk but am sure there are better hotels than this available. seems to be very popular though and thus my choice for this trip.
Recenserad 24 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Abdul från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i november 2013
Confortable hotel but small room
near MTR & shopping street
nice staff & hotel environment but small room. Near with shopping street (Temple Street) which you can buy souvenir from Hong Kong for your family & friend.
Recenserad 23 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ang från Singapore
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 3 nätter i november 2013
comfortable
Location, price, clean
Great. This was my 2nd stay at Silka Seaview Hotel
Recenserad 22 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Nongnapa från Thailand
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Good Location, Easy to shopping dining
easy access MTR, near shopping area good service
Easy access to MTR, Near Temple Street Market and another shopping area. Food and Dining all around area.
Recenserad 22 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Chu från Malaysia
Familj med småbarn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Tiny room
Near to temple street, local food restaurants nearby, clean room
Overall the rooms were small, tiny bathroom.. Small bed.. Although near to temple street, still few streets away from yau ma tei station..
Recenserad 22 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: