Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,4
baserat på 12854 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 12854 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Jonas W. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010

Bo C. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010

per N. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010

K C. från Storbritannien
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i september 2015
holidays
good location with keeping 5 stars service
Recenserad 28 augusti 2016

K C. från Storbritannien
Familj med småbarn
Bodde i 8 nätter i februari 2016
festival holiday
good location with 5stars hotel
Recenserad 28 augusti 2016

Sugita C. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Location , Hospitable staff and cleanliness
An excellent hotel with a positive attitude from all staffs. They always smile to every one. Beside the location is very strategic as well as the cleanliness of the hotel it self. Two thumbs up. Definitely I'll be back next year on March 2017. ( Kaih Chandra / Room 1862 / Check in-out : 21-24 Aug 16 ) NB : Special thanks to Sarah ( reception lower lobby ) check in less than 5 minute and Kiki ( asst Supervisor Club Lounge ) check out less than 5 minute and she offering me to be a member which I agreed with it. Look forward to see you again on my next trip.
Recenserad 27 augusti 2016

Mui T. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
I will definitely be back to stay here again
My hubby and I really y enjoyed our stay at Royal Plaza. The hotel is superb clean and the service is tip top.
Recenserad 27 augusti 2016

Bee S. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Value for money, clean and convenient mongkok if you don't mind some walk
We got free upgrade room due to the room is fully booked and the facilities in the room is fantastic! It is clean and big, have room bar, tv in bathroom. Location considered is convenient but 5 mins walk to mongkok east station 15mins walk to mongkok station. Not suitable travel with old folks but suitable for youngster to shop and food.
Recenserad 25 augusti 2016

YAHUI H. från Taiwan
Familj med äldre barn
Bodde en natt i augusti 2016
great service
nice service for the front desk, nice room, especially the coffee machine, nice bed but pillows are to soft.
Recenserad 24 augusti 2016

mincong Z. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
gud location.
All gud
Recenserad 22 augusti 2016