2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13062 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13062 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Jonas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010

Bo från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010

per från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010

Holly från Nya Zeeland
Familj med små barn
Royal Club Deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great hotel in good location
Staff very friendly on the executive floors. Loved the added executive room with breakfast and snacks all day long for free. would definitely stay again. I love staying in Mongkok, close to markets and easy transport.
Recenserad 29 september 2016

Agnes från Indonesien
Grupp
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i september 2016
Enjoy stay here
Good location, clean, easy to find any food that you like, near to shopping center...I have great time to stay here! Recommended
Recenserad 29 september 2016

Shirley från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 6 nätter i januari 2016
Good and convenient location!
It is very near Mongkok East MTR and shopping mall. Super convenient to Mongkok!
Recenserad 29 september 2016

Joanne från Filippinerna
Familj med äldre barn
Plaza Grand Plus
Bodde i 2 nätter i december 2015
Best location
Best hotel for shopping. Easy access to transport. Very clean.
Recenserad 29 september 2016

Princess från Filippinerna
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i juni 2016
For the family
Spacious room and bathroom. Quite far from MTR station but there is available free shuttle.
Recenserad 28 september 2016

San från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Value for money hotel at good location
Value for money hotel and am very thankful that it is located right next to a mall with very convenient access to various shops as I was sick and my travelmate was able to easily go buy food and medicine back for me!
Recenserad 28 september 2016

Chen från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Worthwhile
Value for Money. Very convenient
Recenserad 28 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: