2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13035 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13035 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Jonas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Bo från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010
Tycker du omdömet är användbart?

per från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
First time in HK
It was my first time in HK.. this was recommanded by a friend of mine.. overall stay was good.. breakfast need to be inculded since we pay more for the room..
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LOH från Singapore
Familj med små barn
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good location with MTR.
MTR and shopping mall by the side. Eateries available within walking distance.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pin från Singapore
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 5 nätter i september 2016
Unforgettable!
Pros: Free airport express shuttle (K5) to hotel's sheltered car porch, located within walking distances of three MTR stations (Mong Kok East, Prince Edward and Mong Kok). The hotel property (from lobby to room and toilet) was spacious, facilities and amenities were great, tight security features within the hotel and initiatives like guards at lift lobby after certain hours. Handy phone (totally FOC) with wifi and free international call to my home country was provided as well! Cons: pillows were too soft.
Recenserad 24 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Tan från Indonesien
Affärsresenär
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good and clean hotel
near MTR station and Mall
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MAY från Singapore
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Good Stay
I always stay this hotel whenever i travel to hkg.. First time stayed at family room (2 queen bed) is a good room wth kids however the bed is not as good compare to their king bed! Other than that is always a good stay with this hotel..
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

NORMA från Filippinerna
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i april 2016
Highly Recommended
Excellent service! Special mention to one of the staff named Kiki! Never fail to amaze us every time! She surely knows the true meaning of hospitality!
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sze från Malaysia
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Spacious room with great location
The hotel is adjacent to a shopping mall, easy access to restaurants and groceries for young children. Staff very helpful in giving direction and getting taxi for the guests.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: