2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13049 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13049 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Jonas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.
Recenserad 01 november 2010

Bo från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.
Recenserad 23 oktober 2010

per från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt
Recenserad 21 oktober 2010

Chen från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Worthwhile
Value for Money. Very convenient
Recenserad 28 september 2016

Hwei från Singapore
Familj med äldre barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great location value for money
This is the 4th time staying in this hotel. We have book a family room. The room is big and is confortable for 4 person stay. Location is great
Recenserad 28 september 2016

Melissa från Malaysia
Familj med småbarn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 3 nätter i september 2016
Recommended
Require a bit much more walking to MTR station... Good it is connected to MoKO shopping centre
Recenserad 28 september 2016

Regina från Singapore
Gruppresenär
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i september 2016
Still as good
This is my 3rd time staying in this hotel. The staff were friendly as usual. The mall was fantastic, better shops. The only bad point was the long walk to Mongkok.
Recenserad 27 september 2016

Ling från Singapore
Ensamresenär
Rum Plaza Deluxe med king size-säng
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good location and service
The hotel has been fully renovated. Location is unbeatable. 10 mins to ladies market, gold fish market using a covered link bridge. It is connected to MOKO mall with Mongkok East station. The free airport shuttle bus from Kowloon stations stops right outside the hotel. Hotel staff are very friendly and speaks English. Room size and pricing are good for a 5 star hotel in Hong Kong.
Recenserad 27 september 2016

Muhammad från Singapore
Gruppresenär
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
First time in HK
It was my first time in HK.. this was recommanded by a friend of mine.. overall stay was good.. breakfast need to be inculded since we pay more for the room..
Recenserad 26 september 2016

LOH från Singapore
Familj med småbarn
Plaza Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good location with MTR.
MTR and shopping mall by the side. Eateries available within walking distance.
Recenserad 26 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: