Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,4
baserat på 12856 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 12856 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Jonas W.
Sverige
01 november 2010
Mycket bra och prisvärt hotell
Trevliga rum, vänlig personal
Bodde där i fem dagar. Nyrenoverat och fräsht. Trots att det ligger en liten bit ifrån de riktigt centrala delarna så ligger tunnelbanan precis jämte så att transporterna var mycket enkla att lösa. Trevligt närområde med bl.a. ett köpcentra med flera helt ok. restauranger. Kunde vara lite trångt i bassämgem kanske men man är väl kanske inte primärt där för att trängas i en bassäng.

Bo C.
Sverige
23 oktober 2010
Mkt bra hotell
elegant
Utmärkt, allt perfect, kan inte bli mycket bättre. Personalen exelent.

per N.
Sverige
21 oktober 2010
bra pris. rent o fint
lugt läge
helt ok kan tänka mej att bo där nästa resa.men skall man bo där med familj så föredrar jag att komma närmare centrum.helheten mycket prisvärt

Deborah C.
Singapore
29 augusti 2016
Great hotel
We have enjoyed the stay at the hotel. Location, cleanliness and facilities were great. I like the convenience at the MTR station . We feel safe and the security is good. Will come back again.

TARNG K.
Malaysia
29 augusti 2016
Great
Near mongkok east station n convenient to shopping center.

K C.
Storbritannien
28 augusti 2016
holidays
good location with keeping 5 stars service

K C.
Storbritannien
28 augusti 2016
festival holiday
good location with 5stars hotel

Sugita C.
Indonesien
27 augusti 2016
Location , Hospitable staff and cleanliness
An excellent hotel with a positive attitude from all staffs. They always smile to every one. Beside the location is very strategic as well as the cleanliness of the hotel it self. Two thumbs up. Definitely I'll be back next year on March 2017. ( Kaih Chandra / Room 1862 / Check in-out : 21-24 Aug 16 ) NB : Special thanks to Sarah ( reception lower lobby ) check in less than 5 minute and Kiki ( asst Supervisor Club Lounge ) check out less than 5 minute and she offering me to be a member which I agreed with it. Look forward to see you again on my next trip.

Mui T.
Singapore
27 augusti 2016
I will definitely be back to stay here again
My hubby and I really y enjoyed our stay at Royal Plaza. The hotel is superb clean and the service is tip top.

Wai C.
Hongkong
27 augusti 2016
comfortable
clean and good area