2015
Utmärkt 8,4
baserat på 13034 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 13034 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

WILLIE från Singapore
Par
Plaza Deluxe
Bodde i 5 nätter i juli 2014
Beautiful and clean Hotel but so so location
Room, Clean, Bathroom
The overall experienced in the hotel was wonderful, the staff were friendly. The room is clean and spacious. The bathroom was beautiful. The only thing that is bad for me is the location. It's quite a walk to the MTR station.
Recenserad 28 oktober 2014

Yvonne från Singapore
Par
Plaza Grand Plus
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
A very pleasant stay
Comfy, Clean, Quite a good location
A very pleasant stay. Will stay there again during my next visit to Hong Kong.
Recenserad 28 oktober 2014

Anna från Malaysia
Ensamresenär
Plaza Deluxe
Bodde i 5 nätter i oktober 2014
very good
friendly staff, cleanliness, location
comfortable and happy
Recenserad 28 oktober 2014

Chan från Hongkong
Par
Plaza Grand
Bodde i 2 nätter i juni 2014
Value for money and good choice of city getaway
Very comfortable stay - staff helpful, rooms comfortable and spacious.
The hotel sits atop the Grand Century Shopping Mall and also Mong Kok East MTR which is very handy. We were on the 17th floor so had a good view, the room was modern, spacious and clean - loved the bathroom, great shower. On arrival the staff were very helpful...
Recenserad 28 oktober 2014

Pick från Singapore
Familj med små barn
Plaza Grand
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Excellent location
Location is good as Mong Kok East MTR is just at the doorstep of the hotel. The food variety at the shopping mall was great. The staff working for Grayline was very helpful
Good place to stay as long as I can get an interconnecting rooms as I need to take care of my kids as well as parents
Recenserad 28 oktober 2014

Rocky från Hongkong
Affärsresenär
Plaza Grand
Bodde en natt i oktober 2014
Good
Good
Recenserad 28 oktober 2014

Chui från Hongkong
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good location
Good location, Big room and clean room
Recenserad 28 oktober 2014

Ng från Singapore
Familj med små barn
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 5 nätter i oktober 2014
Royal Treatment
comfort, near MTR, cleanliness
Recenserad 28 oktober 2014

Michael från Nya Zeeland
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Better Hotels in Hong Kong
Size of Rooms
Recenserad 28 oktober 2014

sok från Singapore
Grupp
Plaza Deluxe Familj
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
good stay
location good, friendly staff and near to shopping area
it was pleasant and enjoying stay in the hotel. the hotel staff can communicate well in english. hotel room was spacious and clean
Recenserad 27 oktober 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: