Utmärkt 8,3
baserat på 1145 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1145 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

ELLIS från Indonesien
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i december 2012
comfortable staying with convinient location
great location, clean and nice swimming pool
Great experiences with friendly staffs and will recommend it to relatives, family and friends.
Recenserad 28 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Hsien från Taiwan
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Good service and comfortable room!
Free Handy devices provided! You are able to dial international call for free!
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Hing från Kanada
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
Nice, comfortable
convenient, centrally located
Recenserad 17 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

CHEN från Kanada
Par
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2013
Convenient and comfortable
location, room facility, internet
I was staying in the suite room, with big windows facing Victoria bay. Room is big. View is great. The check-in and check-out was a bit slow though. I am still happy with this hotel.
Recenserad 14 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

STEVEN från Malaysia
Affärsresenär
Bodde en natt i oktober 2013
Nice & quality food
Good location, nice food
Overall hotel a bit run down, the carpet too old causing minor odour. However, the food was wonderful.
Recenserad 12 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Evelyn från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i oktober 2013
Lovely.
The comfortable bed, the bath TV, and the amazing Chinese breakfast
Everything you'd expect from a 5* hotel. Although there were building works on the roof we didn't hear any noise. The real stand out was the Chinese breakfast which my husband had served in our room - he said it was the best he'd ever had (and he should know).
Recenserad 07 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2013
excellent location & service. Modern, clean hotel
location, staff, cleanliness
Excellent, I couldn't fault it. The staff were frindly and attentive and the location is great.
Recenserad 03 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Yee från Singapore
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Good Hotel with Excellent Restaurants
(1) Good Location - near the train station; (2) Excellent restarants within the hotel; (3) Big Rooms
Enjoyed my stay at the hotel. Had dinner at the restaurants, which serve good food. The staff are very friendly.
Recenserad 27 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Charles från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i september 2013
Nice hotel no problems
Location, Price to value, cleanliness of room
Very nice...................................................................................
Recenserad 07 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

soo från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2013
Quality comfort Hotel
good services and clean room
Clean room and comfort bed and facilities. Good food provided in the hotel restaurant. Convenience commercial location which link to hot spots like shopping and restaurants.
Recenserad 02 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: