Mycket bra 7,7
baserat på 5145 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5145 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

ANDERS från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2010
bra hotel på bra plats till bra pris
modernt och frächt, mycket eleganta rum. bra personal och nära till allt.
inget som finns att nämna
Toppen hotel, finns inga negativa saker alls att skriva om detta hotel bara varma ord och jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som ska till Hong Kong. Dom har egen fri buss från och till flygplatsen som går en gång i timmen. Dom har extremt vänlig personal som hjälper dig när du behöver och stör dig aldrig när du inte önskar det.
Recenserad 12 maj 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Edmund från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i september 2016
location is 10mins walk from east tst station
location is okay
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

yuki från Indonesien
Familj med småbarn
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i september 2016
Perfect location, breakfast good.
Check in was fast n excellent service . Got a free upgrade to suite , breakfast was nice and plenty of choice . Overall was more than expected
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Leslie från USA
Reste med partner
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i september 2016
a
Perfect location and nice rooms
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Indhran från Indien
Ensamresenär
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde en natt i september 2016
Hotel is awesome
Hotel is little bit far from indian resturants rest everything is okay..
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jocelyn från Filippinerna
Familj med småbarn
Familjesvit
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice family suite
Thank you for the wonderful cake for my daughter and the lounge access and free shuttle to the airport :)
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

DAVID från Belgien
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
/
/
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ajay från Indien
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Good
Keep moving on more better side
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sin från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i september 2016
No Bad...
Stayed in 2 double bed room and the room quite big & comfortable. Easily find 7-11 & local food place behind the hotel. But abit far to MTR.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

maria från Filippinerna
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Arrogant front desk staff
Even if it's in their culture to be shouting, I find it very disrespectful to raise their voice to their guests. Very very disgusting attitude!
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: