Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 5104 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5104 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

ANDERS S. från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2010
bra hotel på bra plats till bra pris
modernt och frächt, mycket eleganta rum. bra personal och nära till allt.
inget som finns att nämna
Toppen hotel, finns inga negativa saker alls att skriva om detta hotel bara varma ord och jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som ska till Hong Kong. Dom har egen fri buss från och till flygplatsen som går en gång i timmen. Dom har extremt vänlig personal som hjälper dig när du behöver och stör dig aldrig när du inte önskar det.
Recenserad 12 maj 2010

Lee K. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
good location
near commercial area
Recenserad 31 augusti 2016

Herman W. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Overall brilliant
Overall I'm really satisfy with the service and the room in regal Kowloon. However the room service was not as good as expected, we ordered a fish & chip, the chip was really crunchy and delicious but the fish wasnt the fresh. It was a bit tough and tasteless. Hopefully there will be an improvement on the food if I ever visit again next time
Recenserad 30 augusti 2016

Edmund T. från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2016
good location but rental is expensive here
expensive
Recenserad 30 augusti 2016

Choy K. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
reasonable price
good location
Recenserad 24 augusti 2016

Jacqueline Y. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 6 nätter i juli 2016
Good location and clean hotel
Nice and big hotel. Staffs are very polite. Free shuttle bus from hotel to Kowloon station.
Recenserad 22 augusti 2016

Armi M. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good stay
We like the hotel. The kids enjoyed staying at the hotel. Very clean. Staff were okay. Maybe it will be nice if they can also provide list/directions - where to eat around, where to buy, nearest sightseeing places, etc. The free wifi was too slow. Nonetheless, overall, we have a good stay!
Recenserad 16 augusti 2016

Kwong C. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i april 2016
Room too old but location is good
The room, especially the bathing facilities, is too old. Good location.
Recenserad 15 augusti 2016

Charles S. från Indonesien
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i juli 2016
NICE HOTEL AT GOOD LOCATION
REALLY NICE AND CLEAN HOTEL, EASY WALK TO FIND FOOD AND MINIMARKET AROUND.GOOD WALKING DISTANCE TO TRAIN STATION.
Recenserad 11 augusti 2016

Charles S. från Indonesien
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i juli 2016
NICE HOTEL IN GOOD LOCATION
NICE CLEAN HOTEL AT THE GOOD PRICE AND NICE LOCATION
Recenserad 11 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: