Mycket bra 7,7
baserat på 5139 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5142 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter
Verifierade omdömen

ANDERS från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2010
bra hotel på bra plats till bra pris
modernt och frächt, mycket eleganta rum. bra personal och nära till allt.
inget som finns att nämna
Toppen hotel, finns inga negativa saker alls att skriva om detta hotel bara varma ord och jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som ska till Hong Kong. Dom har egen fri buss från och till flygplatsen som går en gång i timmen. Dom har extremt vänlig personal som hjälper dig när du behöver och stör dig aldrig när du inte önskar det.
Recenserad 12 maj 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Leslie från USA
Par
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i september 2016
a
Perfect location and nice rooms
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Indhran från Indien
Ensamresenär
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde en natt i september 2016
Hotel is awesome
Hotel is little bit far from indian resturants rest everything is okay..
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jocelyn från Filippinerna
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice family suite
Thank you for the wonderful cake for my daughter and the lounge access and free shuttle to the airport :)
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

DAVID från Belgien
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
/
/
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ajay från Indien
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Good
Keep moving on more better side
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sin från Malaysia
Grupp
Bodde i 4 nätter i september 2016
No Bad...
Stayed in 2 double bed room and the room quite big & comfortable. Easily find 7-11 & local food place behind the hotel. But abit far to MTR.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

maria från Filippinerna
Familj med äldre barn
Familjerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Arrogant front desk staff
Even if it's in their culture to be shouting, I find it very disrespectful to raise their voice to their guests. Very very disgusting attitude!
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nina från Filippinerna
Par
Executive Club-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Not really value for money
We booked an executive club room for 3 nights. The immediate thing we noticed when we got out the elevator was the smell of smoke even if it's a non-smoking floor. Our room came with a set of toiletries that they didnt replenish after the first day. upon checkout, some members of our contingent got charged for items they did not use. There's a lot of room for improvement. Good things are: location, it's a 5 minute walk to east tsim tsa tsui station. There are a number of shops and restaurants in the vicinity. The club lounge had a good selection of refreshments.
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Grace från Malaysia
Grupp
Familj
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Awesome stay
Amazing stay in Regal Kowloon as it is quiet compare to the main road's hotel room. Huge room compare to normal HKG standard hotel room. Stayed in 2 double bed room and is totally worth the price! A lot of restaurants and local food place just behind the hotel. Would definitely stay here again!
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: