arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 6129 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6129 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,9

Lena E.
Sverige
06 februari 2011
Utmärkt läge vid flygplatsen
Snyggt och rent, bra läge om man ska vidare med flyg nästa morgon.
Vi stannade en natt här för att nästa morgon flyga vidare. Hotellet är sammanbundet med flygplatsen och låg endast några minuters promenad från terminalen. Från flygplatsen kan man åka snabbtåg in till centrum, en resa på ca 30 minuter. Rummen var ganska stora och innehöll för utom sängar några fåtöljer, badrock etc. Snyggt och rent. Snabb in och utcheckning i receptionen.

Marie-Louise P.
Finland
18 mars 2010
Rent och snyggt flygplatshotell i Hongkong
Enkelt att hitta hotellet.Snabb incheckning.Rent och fräscht.Tanborstar och tandkräm i badrummet.
Morgonfrukost skulle ha ingått i priset
Hotellet var lätt att hitta.Vänlig service och snabb incheckning.Rummet var stort och fräscht.I badrummet fanns vattenflaskor ,tandborstar och tandkräm.Trots att vi bodde på flygplatsen hörde vi inget ljud av flygplan eller annat buller. Enda nackdelen var att det inte ingick morgonfrukost trots att priset på rummet var i det dyraste laget.

Emilia A.
Sverige
11 mars 2010
Ett kanonhotell
Läget - Precis på flygplatsen! Jättefint och fräscht!
Vi hittar inte något.
Vi bodde en natt på detta hotell för att smidigt kunna ta ett tidigt morgonflyg. Hotellet ligger precis på flygplatsen, max fem minuter att gå från terminalen. Rummet vi fick var jättefint och fräscht! Frukostbuffén kostade 120 kr om jag inte minns fel och var enorm. Finns pool om man hinner med att bada. Skulle absolut bo här igen om jag kommer tillbaka till Hong Kong!

NEIL I.
Storbritannien
22 juli 2016
All round value
As expected.

Cynthia R.
USA
22 juli 2016
Was glad I was there for only one night
I booked a room at the Regal Airport Hotel for the night before I was leaving Hong Kong since it was a very early flight. The cost was very reasonable. But the room itself was in a section of the hotel that had been allowed to go into disrepair. The furniture was peeling; the carpet was worn; there were lights (in the closet and in the bar area) that would not turn off. I had to unscrew them. Overall, substandard even for the price.

Rowena B.
Australien
18 juli 2016
Nice hotel
Our stay was good.. Clean room and courteous hotel staff.. Will book again for next HK stay

Primo V.
Filippinerna
12 juli 2016
Very good
Very convenient location

kittiwat K.
Thailand
12 juli 2016
nice and clean
very close to the airport

Phillip Y.
USA
10 juli 2016
Old
The hotel is very old.

Nicholas C.
Storbritannien
09 juli 2016
Convenient
The hotel is located very close to the airport, it is just a few minutes walking distance through a walking bridge, so it is very convenient if you have to stay overnight before catching early flight the next day.