Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6233 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 6,9
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Lena från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2011
Utmärkt läge vid flygplatsen
Snyggt och rent, bra läge om man ska vidare med flyg nästa morgon.
Vi stannade en natt här för att nästa morgon flyga vidare. Hotellet är sammanbundet med flygplatsen och låg endast några minuters promenad från terminalen. Från flygplatsen kan man åka snabbtåg in till centrum, en resa på ca 30 minuter. Rummen var ganska stora och innehöll för utom sängar några fåtöljer, badrock etc. Snyggt och rent. Snabb in och utcheckning i receptionen.
Recenserad 06 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Marie-Louise från Finland
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2010
Rent och snyggt flygplatshotell i Hongkong
Enkelt att hitta hotellet.Snabb incheckning.Rent och fräscht.Tanborstar och tandkräm i badrummet.
Morgonfrukost skulle ha ingått i priset
Hotellet var lätt att hitta.Vänlig service och snabb incheckning.Rummet var stort och fräscht.I badrummet fanns vattenflaskor ,tandborstar och tandkräm.Trots att vi bodde på flygplatsen hörde vi inget ljud av flygplan eller annat buller. Enda nackdelen var att det inte ingick morgonfrukost trots att priset på rummet var i det dyraste laget.
Recenserad 18 mars 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Emilia från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2010
Ett kanonhotell
Läget - Precis på flygplatsen! Jättefint och fräscht!
Vi hittar inte något.
Vi bodde en natt på detta hotell för att smidigt kunna ta ett tidigt morgonflyg. Hotellet ligger precis på flygplatsen, max fem minuter att gå från terminalen. Rummet vi fick var jättefint och fräscht! Frukostbuffén kostade 120 kr om jag inte minns fel och var enorm. Finns pool om man hinner med att bada. Skulle absolut bo här igen om jag kommer tillbaka till Hong Kong!
Recenserad 11 mars 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Praditya från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Convenience Airport Hotel
Big room, convenience access to airport, good breakfast
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lim från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2016
Convenient for short trip
The counter staff are very friendly. They offered us bathing facility at no cost. It is a very considerate move. Will consider to come back again in next trip to HK.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dewi från Indonesien
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
Quite Nice
I booked 1 single bed, but 1 got twin bed. But since the bed is quite large so its ok.
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shawn från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i december 2015
Nice place to stay
Though it was a just a night stay in the hotel due to my late arrival Hong Kong. i have a good impression in their service as I did a last minute booking with them and i actually made a mistake in the check in date. The staff did the necessary amendment accordingly. Cleaniness of the hotel is good! A good place to stay put at on the airport
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Charles från USA
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Near HKG airport
good value
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adipong från Thailand
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i september 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adipong från Thailand
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i september 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: