arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 6095 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6095 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,9

Lena E.
Sverige
06 februari 2011
Utmärkt läge vid flygplatsen
Snyggt och rent, bra läge om man ska vidare med flyg nästa morgon.
Vi stannade en natt här för att nästa morgon flyga vidare. Hotellet är sammanbundet med flygplatsen och låg endast några minuters promenad från terminalen. Från flygplatsen kan man åka snabbtåg in till centrum, en resa på ca 30 minuter. Rummen var ganska stora och innehöll för utom sängar några fåtöljer, badrock etc. Snyggt och rent. Snabb in och utcheckning i receptionen.

Marie-Louise P.
Finland
18 mars 2010
Rent och snyggt flygplatshotell i Hongkong
Enkelt att hitta hotellet.Snabb incheckning.Rent och fräscht.Tanborstar och tandkräm i badrummet.
Morgonfrukost skulle ha ingått i priset
Hotellet var lätt att hitta.Vänlig service och snabb incheckning.Rummet var stort och fräscht.I badrummet fanns vattenflaskor ,tandborstar och tandkräm.Trots att vi bodde på flygplatsen hörde vi inget ljud av flygplan eller annat buller. Enda nackdelen var att det inte ingick morgonfrukost trots att priset på rummet var i det dyraste laget.

Emilia A.
Sverige
11 mars 2010
Ett kanonhotell
Läget - Precis på flygplatsen! Jättefint och fräscht!
Vi hittar inte något.
Vi bodde en natt på detta hotell för att smidigt kunna ta ett tidigt morgonflyg. Hotellet ligger precis på flygplatsen, max fem minuter att gå från terminalen. Rummet vi fick var jättefint och fräscht! Frukostbuffén kostade 120 kr om jag inte minns fel och var enorm. Finns pool om man hinner med att bada. Skulle absolut bo här igen om jag kommer tillbaka till Hong Kong!

Cathy S.
Kanada
29 juni 2016
Close to Hong Kong airport
I would only stay here because of the location to the HKG Airport, a few minutes walk after a long flight !

Mark L.
USA
29 juni 2016
Nice place to rest up for a flight
We always stay here as we are going in or out of Asia. The staff is friendly and the rooms are very clean.

Tan S.
Indonesien
26 juni 2016
Holiday
Verry Good

Angela L.
Australien
25 juni 2016
Very good
Very good. Very convenient.

Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff From Executive Lounge
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.

Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.

Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.