arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 6089 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6089 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,9

8 Lena E.
Sverige
06 februari 2011
Utmärkt läge vid flygplatsen
Snyggt och rent, bra läge om man ska vidare med flyg nästa morgon.
Vi stannade en natt här för att nästa morgon flyga vidare. Hotellet är sammanbundet med flygplatsen och låg endast några minuters promenad från terminalen. Från flygplatsen kan man åka snabbtåg in till centrum, en resa på ca 30 minuter. Rummen var ganska stora och innehöll för utom sängar några fåtöljer, badrock etc. Snyggt och rent. Snabb in och utcheckning i receptionen.

9,7 Marie-Louise P.
Finland
18 mars 2010
Rent och snyggt flygplatshotell i Hongkong
Enkelt att hitta hotellet.Snabb incheckning.Rent och fräscht.Tanborstar och tandkräm i badrummet.
Morgonfrukost skulle ha ingått i priset
Hotellet var lätt att hitta.Vänlig service och snabb incheckning.Rummet var stort och fräscht.I badrummet fanns vattenflaskor ,tandborstar och tandkräm.Trots att vi bodde på flygplatsen hörde vi inget ljud av flygplan eller annat buller. Enda nackdelen var att det inte ingick morgonfrukost trots att priset på rummet var i det dyraste laget.

9,7 Emilia A.
Sverige
11 mars 2010
Ett kanonhotell
Läget - Precis på flygplatsen! Jättefint och fräscht!
Vi hittar inte något.
Vi bodde en natt på detta hotell för att smidigt kunna ta ett tidigt morgonflyg. Hotellet ligger precis på flygplatsen, max fem minuter att gå från terminalen. Rummet vi fick var jättefint och fräscht! Frukostbuffén kostade 120 kr om jag inte minns fel och var enorm. Finns pool om man hinner med att bada. Skulle absolut bo här igen om jag kommer tillbaka till Hong Kong!

10 Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff From Executive Lounge
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.

10 Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.

10 Victor H.
Malaysia
22 juni 2016
Great Staff
Excellent Service from your staff especially from the Executive Club lounge of Miss Claris and Miss Iki. Great presentation and leadership from Miss Thelma.

9,2 Kim T.
Australien
22 juni 2016
Regal
Was great, but book through Ago da, we turned up without a reservation and we're turned away because it was 'booked out' we left, jumped on the free airport WiFi and booked a room through Agoda and had our room key 10 minutes later!

8,8 Allan T.
Australien
20 juni 2016
So convenient
We chose th stay here the night before our morning flight to Paris. The walk to the terminals is easy and entertaining. We decided to 'check in' the night before at the CX counter (minus our luggage of course) and found that such early check in gave us fantastic exit seats where we could stretch out for the whole 12 hour flight. The room was clean and comfortable. Book the room as soon as you know you want to stay there, as the closer to the day the prices go up...for us from $197 to what we eventually booked was $247 :( ( but was still worth it for the convenience of not having to catch a taxi from HK )

8,8 Feng L.
Kina
17 juni 2016
best location for airport transfer guest
every time when client transfer flight, we stay here

6,8 Su K.
Malaysia
13 juni 2016
Near airport
Good location for catching flight