Mycket bra 7,8
baserat på 5747 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5750 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Amanda från Singapore
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Super location!
The location of this hotel is the BEST. You literally take the escalators down to the basement to take the MTR. The standard rooms are also relatively bigger than expected (rooms in HK can be tiny!). Complimentary bottles of water can also be replenished through the day. Great stay at a super location with good value!
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jun från Singapore
Par
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good location with MTR and City bus right at the door step
Location is good, with Jordan MTR just below and City Bus A21 that reaches the bus stop of the hotel door step. Price not that good and staff service is ok with slow check in when we arrived at the hotel.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Suhartini från Indonesien
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Leck of hostpitality's smiles
All of the receptionists are stone face and arrogant. Other than that, it is quite satisfactory.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

GOH från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Great Hotel
Upgrading in progress, but that don't bother me. Like the way they handle the reception area making sure all had to queue up. Although would expect their staff to be a little faster in the processing, especially when there's a queue in line. Generally would still love to come back here.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

GOH från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Always Pleasing Stay
Well designed cosy and comfy room - had a Deluxe. Always like the location with plenty of access. MTR Jordan is directly below. Definitely will come back.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sally från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i november 2015
Work
A decent place to rest after work.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TRACIE från Singapore
Grupp
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Great value
Room was spacious and clean. Each room came with an android device whereby we could bring it out for maps navigation and we could utilise this at no charge. The hotel was recently renovated thus its newer. Location was very good as it was just above Jordan MTR station. Highly recommended hotel. Will definitely stay here again in my future trips to Hong Kong.
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Philip från Singapore
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i december 2014
Location
Location is a big plus. However, not able to check in early and no free wifi
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WOON från Malaysia
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Very good hotel with excellent location
Good location for food & mtr
Recenserad 17 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KHOO från Malaysia
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
LOCATION AND VALUE FOR MONEY
JUST ABOVE JORDAN MTR
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: