Mycket bra 7,9
baserat på 925 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 925 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

andriany från Indonesien
Par
Classic Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Location is good
great location
Recenserad 14 juli 2016

Chek från Singapore
Ensamresenär
Classic-rum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Recenserad 13 juli 2016

Michael från Filippinerna
Familj med små barn
Classic Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Recenserad 12 juli 2016

silvia från Indonesien
Familj med små barn
Classic Tvåbäddsrum
Bodde i 6 nätter i juli 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Recenserad 12 juli 2016

Katrien från Filippinerna
Familj med små barn
Familjerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
nice location
nice room & location
Recenserad 11 juli 2016

Pattaravadee från Thailand
Affärsresenär
Premium deluxe queen
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Recenserad 11 juli 2016

Pattaravadee från Thailand
Affärsresenär
Classic Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Recenserad 11 juli 2016

Glenn från Filippinerna
Affärsresenär
Classic Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Quick Business Trip
The hotel stay ok. Unfortunately, I was assigned a room on the 26th floor. There were people working on renovating the floor above me so the racket was horrible. The staff did warn me about this. Anyway, I hope they'll be done soon.
Recenserad 07 juli 2016

Kirati från Thailand
Familj med små barn
Familjerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good hotel
Great hotel , good location
Recenserad 07 juli 2016

Jessie från Indonesien
Par
Rum Deluxe Queen med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2016
GREAT LOCATION
strategic location, near shopping area
Recenserad 03 juli 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: