Mycket bra 7,9
baserat på 1334 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1334 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter
Verifierade omdömen

Jiak från Singapore
Familj med småbarn
Deluxe Studio
Bodde en natt i juni 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Recenserad 15 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

hong från Hongkong
Gruppresenär
Familjesvit
Bodde en natt i juli 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

JEFFRY från Indonesien
Familj med småbarn
Studio Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Recenserad 28 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wei från Singapore
Familj med småbarn
Familjesvit
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michel från Kanada
Reste med partner
Deluxe Studio
Bodde en natt i mars 2016
Spacious room
Great value for money.
Recenserad 04 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ng från Singapore
Familj med äldre barn
Familjesvit
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Suthipong från Thailand
Familj med småbarn
Studio med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Recenserad 18 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Eva från Indonesien
Gruppresenär
Familjesvit
Bodde i 3 nätter i april 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Recenserad 30 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Louella från Filippinerna
Familj med äldre barn
Familjesvit
Bodde i 3 nätter i april 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Recenserad 26 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HEEYE från Sydkorea
Affärsresenär
Studio Tvåbäddsrum
Bodde i 8 nätter i april 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Recenserad 25 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: