Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 8,0
baserat på 665 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 665 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 6,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,6

Kwan P. från Malaysia
Reste med partner
Bodde en natt i juni 2016
Clean, good location and trendy
I am a returing guest of this boutique hotel. The staff are friendly and the room was very comfortable. The air-cond of my room has been switched on prior to check in since now is summer. So when In enter the room it was already cool down. A very good gesture by the caring staff.
Recenserad 22 juni 2016

rahmat R. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i maj 2016
loves this hotel
we been going back to this hotel for more that twice. never fails to impress us, good location, easy access on public bus to central and kowloon,
Recenserad 14 juni 2016

Paul S. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i juni 2016
Modern
Very pleasent
Recenserad 11 juni 2016

Ying W. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
Good
Nice hotel n nice staff
Recenserad 10 juni 2016

Ying W. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2016
Nice hotel
Good for relaxing
Recenserad 02 juni 2016

jia L. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i maj 2016
good
good
Recenserad 24 maj 2016

Dora T. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Amazing View Hotel
Loved everything about the hotel, location, facilities, view, cleanliness. Not so thrilled about the staffs though. There was one of the staff which was very knowledgeable & helpful.
Recenserad 20 maj 2016

KA T. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2016
NIL
NIL
Recenserad 19 maj 2016

Richard S. från USA
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i april 2016
stay from 27-30 Aprild 2016
This hotel was well worth the price. We had a beautiful view of the bay. Their happy hour was 6-8p.m. daily and we enjoyed every moment of it. If we were to travel to hong kong again, we would definately stay again. Although this hotel is away form the main area, if gives you piece from the hustle and bustle and very rude chinese people. Even the business people are very rude, so staying at this hotel was great. I would highly recommend this hotel.
Recenserad 17 maj 2016

JEFF H. från Storbritannien
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i maj 2016
The rooms are small but thoroughly equipped.
Excellent, efficient staff. Very poor breakfast choice. But completely free bar from 6-8 every evening. Quality fixtures, fittings and creature comforts in rooms. Shame about location but public transport is an example to all how cheap and easy it is to get around.
Recenserad 16 maj 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: