Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,4
baserat på 2673 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2673 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Gianni M. från Italien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Two days in Hong Kong
The hotel position it's a great compromise, it's in Mongkok area, then honestly I love. Just 10/15 minutes away by walk from 2 underground entry. Good price for have a space room also if in a old structure but well cleaned.
Recenserad 23 augusti 2016

MENCHIE R. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
fine
the staff are very good except for our last day shuttle service driver. he let us go down of the shuttle at the side of the building before the hotel.
Recenserad 15 augusti 2016

Weng Y. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Overall is ok
Overall is ok. Carpet is dirty and hotel needs maintenance.
Recenserad 08 augusti 2016

chia-Yeh L. från Taiwan
Familj med småbarn
Bodde en natt i februari 2016
Okay
Too far away from subway station. Bathroom is tiny. The babe bathtub barely fits in the shower room.
Recenserad 07 augusti 2016

Chan W. från Macao
Familj med småbarn
Bodde en natt i juli 2016
Not bad
Overalls ok, justified and will back
Recenserad 01 augusti 2016

Eileen B. från USA
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
Good hotel
Very comfortable. Standard is an ok size, but deluxe is very big! Location was good for my purposes and close to public transportation.
Recenserad 31 juli 2016

Dr P. från Indien
Familj med småbarn
Bodde i 6 nätter i juli 2016
good
Hotel is bit small for family of 4, otherwise very good Shuttle bus to tshim tsha tsui is very good but evening time only hourly, it is better if this bus service every 30 min between 6 to 10 pm
Recenserad 30 juli 2016

Huang L. från Taiwan
Familj med småbarn
Bodde en natt i juli 2016
location is not so convenient.
quite far from MTR station. About 15-20 mins walking
Recenserad 25 juli 2016

Janet C. från Australien
Familj med äldre barn
Bodde i 6 nätter i juli 2016
Disappointing as was promoted by Agoda aunder Secret deal to be 5 star.
3 stars with cleaniless wanting.
Recenserad 20 juli 2016

Yi P. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Clean rooms. Location is a little far out.
Nice clean rooms. A bit small though. Staff were friendly, aid in changing room. Location is not very good, need to walk for about 10 min to the MTR station.
Recenserad 20 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: