2015
Utmärkt 8,5
baserat på 2477 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2477 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Christian från Filippinerna
Par
Deluxerum - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great stay
Wonderful hotel
Recenserad 22 september 2016

kevin från Australien
Affärsresenär
Rum King eller Tvåbäddsrum med hamnutsikt
Bodde i 4 nätter i september 2016
My favorite HK hotel
The Marco Polo is again one of the worlds great properties. I have stayed in this hotel more than 380 times. The staff are some of the best in the world. The restaurants are incredible, the views from the sea front rooms unbelievable. The rooms are getting a bit tired and some of the check in staff don't handle stress well but overall I strongly recommend this hotel. It's not cheap but it's value for money.
Recenserad 19 september 2016

Apinya från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good
Good
Recenserad 17 september 2016

Sarawuth från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Perfect place for both business and shopping
In the heart of shopping area and very close to ferry
Recenserad 16 september 2016

MICHELE från Italien
Affärsresenär
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i mars 2016
convenient but nothing special
convenient but nothing special. very crowded. Avoid ground floor bar. Great location, terrible breakfast.. doesn't worth it at all
Recenserad 15 september 2016

harjanto från Indonesien
Par
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i september 2016
Bad services
Front desk is bad in services He doesn't help to us to get a good room
Recenserad 12 september 2016

Meng från Filippinerna
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good location, big room size, very comfortable
Good location with accessibility to MTR (less than 10 mins walk), lots of good food and coffee nearby, big room size compared to Hong Kong's usual standards, clean and comfortable. I would definitely stay here again.
Recenserad 03 september 2016

Elizabeth från Filippinerna
Grupp
Deluxe king eller tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Very satisfied, as always!
Loved the choices on your breakfast buffet ... and your complimentary handy, of course! Will be back!
Recenserad 01 september 2016

Paul från Filippinerna
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Had a great stay
There was some issue with our first room regarding the smell but marco polo was kind enough to upgrade us to a deluxe room half of our stay we had a amazing view still kudos to marco polo and its staff in rectifying the situation
Recenserad 30 augusti 2016

Jittiamporn från Réunion
Familj med äldre barn
Superior queen- eller 2 enkelsängar
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Ok
Good service. Much appreciated expecially to Mr. Jatupon (staff @agoga.com)
Recenserad 29 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: