Trevligt 6,6
baserat på 1409 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1409 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 6,5
  • Bekvämligheter på rummet 6,6
  • Personal 6,8
  • Valuta för pengarna 6,9
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Rosaly från Filippinerna
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Too cozy room
Although the room is too small, at least the beddings are clean. But the staff are not good in English.
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chi från Kina
Reste med partner
Dubbel
Bodde en natt i juli 2016
recommended
good location tidy room reasonable with this price
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ceferino från Filippinerna
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Practical place to stay , near restaurants, Nathan Road and MTR
Within budget
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

alex från USA
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good the money
A short walk from E21 and N21 bus. Short walk to Prince Edward and Mong Kok
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Arthur från Singapore
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
A comfortable stay
Cheap and comfortable
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Familj med småbarn
Trebäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Clean rooms, good location
Rooms are clean (very small - we almost didn't fit all our bags in!), staff were nice, good location. About 10 minute walk to MRT, a few food options near hotel, more as you get closer to MRT. As the rooms are small and close to one another it can be a little noisy in the morning and evening. But despite this we had a nice stay.
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Zeng från Malaysia
Reste med partner
Dubbel
Bodde i 6 nätter i oktober 2015
Good location for short trip
Location is good. reasonable rates.
Recenserad 04 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ellaine från Filippinerna
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Satisfied
great But I request for more tv channels. I cannot understand the TV channels.
Recenserad 03 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Song från Kina
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Good
Good
Recenserad 15 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stefano från Italien
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
U pay what you get
It is located in a residential area, but as a foreigner I enjoyed that part. 5 minutes from Prince Edward station, with many little shops, bakeries and useful supermarkets. From there you can easily walk to Mongkok or being at Central by metro within 25 minutes. Rooms are small, but still ok compared to other hotels I saw there. Pretty clean. Some moldy smell in the corridor and a jerk working at the desk were the only disappointed parts (all the other staff were being nice). For the rest, everything was totally OK.
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: