2015
Mycket bra 7,9
baserat på 17770 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 17772 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter
Verifierade omdömen

Thomas från Sverige
Affärsresenär
Harbour View - Torn 1
Bodde i 2 nätter i december 2011
Stora rum
Rent och fräscht
Ett jättefint hotell. Nästan alla gästerna är asiater. Det märks på frukosten som ur ett västerländskt perspektiv är dålig. Tex finns det inte pålägg som ost och skinka . Yoghurt saknas också. Engelska hos personalen är sådär. Behållning är absolut den fina standarden på rummen med supersna sängar. Att man ska betala för internet känns märkligt när man redan tar bra betalt för rummen. Ett hotell av denna klass på absolut ha ett gym vilket man saknar.
Recenserad 23 december 2011

Meng från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum - Torn 1
Bodde en natt i februari 2015
Big place
This hotel is very Big place & clear.
Recenserad 24 september 2016

Meng från Malaysia
Gruppresenär
Harbour View - Torn 1
Bodde i 2 nätter i februari 2015
Big place
This hotel is very Big place & clear
Recenserad 24 september 2016

Jessica från Storbritannien
Gruppresenär
Standardrum - Torn 1
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Convenient
Right above the MTR, great view
Recenserad 24 september 2016

WEI från Storbritannien
Affärsresenär
Standardrum - Torn 1
Bodde en natt i september 2016
Value for monehy
Location is convenient, close to MTR station and good access to city centre. Room is spacial (at HK standard) and very clean. Check in and check out are fast.
Recenserad 23 september 2016

WOO från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2016
Good
Convenience
Recenserad 23 september 2016

Ching från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i september 2016
long queue for check in; spectacular view
wait for almost 1 hr for check in lobby not like a 5 star hotel door will make a compact sound when closing ; spectacular view of tsuen wan from up to 87 floor in tower 2
Recenserad 22 september 2016

Jenny från Kanada
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
too many tourist groups from china, hard to agree with their style.
good price anyway
Recenserad 22 september 2016

Ho från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
Good selection
Big room & bed. Upgraded room has a great view. The location is quite near to West Rail line. If free wifi can be provided is much better.
Recenserad 22 september 2016

Cheuk från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
Good
Good
Recenserad 22 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: