Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,9
baserat på 17570 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 17570 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,1

Thomas D. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i december 2011
Stora rum
Rent och fräscht
Ett jättefint hotell. Nästan alla gästerna är asiater. Det märks på frukosten som ur ett västerländskt perspektiv är dålig. Tex finns det inte pålägg som ost och skinka . Yoghurt saknas också. Engelska hos personalen är sådär. Behållning är absolut den fina standarden på rummen med supersna sängar. Att man ska betala för internet känns märkligt när man redan tar bra betalt för rummen. Ett hotell av denna klass på absolut ha ett gym vilket man saknar.
Recenserad 23 december 2011

Ma C. från Australien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
We will come back!
We have the magnificent view from our room. Will recommend to friends and family and will come back if there is another opportunity.
Recenserad 25 augusti 2016

TOMMY L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 24 augusti 2016

TOMMY L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 24 augusti 2016

TOMMY L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 24 augusti 2016

Chocktavee E. från Thailand
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Room is ok but location is quite far
Location is quite far from attractive place for example, Nong Ping, I need to take 2-3 interchange to get there For room, this is second time that I stayed and I booked same condition as first time but I got small room so i contact reception to change they told me I need to pay additional due to I got free upgrade on previous time but hotel staff did not tell me and during check in this time, one of reception staff ( big guy) work so slow and lazy and cannot speak English, really bad
Recenserad 24 augusti 2016

Shiu W. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Comfortable stay
Given free upgrade upon checking-in to high floor room. We booked a room for 2A1C w/o bed and unfortunately the free breakfast didn't include our child and we ended up paying HKD160 each time for it which was pricey for the limited food options available. Rooms are starting to show signs of wear and tear. Might consider somewhere else next time.
Recenserad 23 augusti 2016

Margaret C. från USA
Familj med äldre barn
Bodde en natt i augusti 2016
Shower door leaks water
Need to improve outlet. Got upgrade to executive floor but still encountered these problem. Staff are friendly.
Recenserad 21 augusti 2016

Nelson F. från Hongkong
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
very good
good
Recenserad 20 augusti 2016

KATHLEEN L. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2016
We had a wonderful stay
We were given a room with a wonderful view over the harbour - thank you for that. The room was spacious, comfortable and very clean, and was well equipped. We loved the location - a little out of the way of the tourist areas but full of interesting and fascinating local life, and very easy to access though the public transport systems.
Recenserad 20 augusti 2016