Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,9
baserat på 17595 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 17595 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter
Verifierade omdömen

Thomas D. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i december 2011
Stora rum
Rent och fräscht
Ett jättefint hotell. Nästan alla gästerna är asiater. Det märks på frukosten som ur ett västerländskt perspektiv är dålig. Tex finns det inte pålägg som ost och skinka . Yoghurt saknas också. Engelska hos personalen är sådär. Behållning är absolut den fina standarden på rummen med supersna sängar. Att man ska betala för internet känns märkligt när man redan tar bra betalt för rummen. Ett hotell av denna klass på absolut ha ett gym vilket man saknar.
Recenserad 23 december 2011

Harto S. från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Nice Hotel
Big rooms and clean also nice staff, But lately there are so many guest come to this hotel, the queue for check in and check out really long
Recenserad 29 augusti 2016

Mihyun N. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good value.
It was good. But there are too many chinese.. May be they were group. Too noisy..
Recenserad 28 augusti 2016

Lau K. från Hongkong
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Never to come
The location is very convenient, but there are quiet dirty of the room
Recenserad 28 augusti 2016

Shi T. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good hotel stay
Check in was smooth, but needed to wait for quite a while due to the crowd during peak hour (12pm) & season. Room was big & clean. The harbor view from the room was beautiful. Front desk was polite & managed to help us to fix the fuzzy tv & changed the loose kettle while we out in the noon. Would be better if the pillows can be more fluffy.
Recenserad 28 augusti 2016

Wai Y. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 16 nätter i juli 2016
Good hotel, noisy group of tourist!
Hotel reception : bad manner, not willing to answer question; Room service lady : good; Pool and gym : good; Bed and air condition : feel comfortable: Toilet: very smelly (nothing to do with cleaning) Security staffs: rude (shouting at people with no reason and not helpful) ***some Chinese people constantly knocking at our door and shouting outside the room in the morning! be warned!****
Recenserad 28 augusti 2016

Giuseppe B. från Italien
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Wifi???
In 2016 it is not acceptable that this kind of hotel is not giving wi-fi access
Recenserad 25 augusti 2016

Ma C. från Australien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
We will come back!
We have the magnificent view from our room. Will recommend to friends and family and will come back if there is another opportunity.
Recenserad 25 augusti 2016

TOMMY L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 24 augusti 2016

TOMMY L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 24 augusti 2016