Mycket bra 7,8
baserat på 4668 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4668 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

karina från Australien
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i juli 2014
Short stay in summer
Good breakfast. Convenient location. Wi-fi was intermittent at the lobby.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kwok från Kina
Par
Standard inkl. 1 frukost
Bodde i 2 nätter i september 2016
Travel
Nice location, near to MTR
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

PETER från Australien
Par
Standard inkl. 1 frukost
Bodde i 13 nätter i september 2016
ok
THEY NEED TO INSTALL A TAP PROVIDING BOILING WATER, an insulated jug does not give a good cup of tea..............
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ting från Malaysia
Ensamresenär
Hett erbjudande tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good to stay
All is good and room is fantastic but staff is not friendly. I ask for taxi and the staff ask me where I go and I said Hong Kong station and the staff said u can get the taxi outside urself. But this hotel is 5 star why would I get myself? I would said u re 3 or 4 star since u not helpful.
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mark från Australien
Affärsresenär
Standard inkl. 1 frukost
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good location, good value
It is near the train, it overlooks the harbour from a distance, the hotel breakfast is pretty good and overall it is worth a try
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HJ. från Brunei
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i januari 2016
You pay for the view!
The view was worth it! Bit far from everything else but the hotel is just opposite the MTR which is always an advantage.
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Heng från Malaysia
Familj med små barn
Standard inkl. 1 frukost
Bodde i 3 nätter i september 2016
3 Nights Stay With Family
Great location. Just opposite Tin Hau MTR. Could be cheapest in this area. Hotel is a bit old but quite clean. The bed could be too hard for elderly. Air-con in my was a bit noisy but cold. The noise insulation for the room is no good, you can hear clearly the noise from corridor, but luckily that level I was stayed is not so noisy.
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

wei från Hongkong
Par
Standardrum - Endast rum
Bodde en natt i september 2016
Upgraded to a nice suite, specious and clean
Great location, worth to value. Carpet in lobby is a bit old and dirty.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Brian från Kanada
Par
Standardrum - Endast rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Awful soundproof at interconnected room
It was the second time we stayed here where we had a nice 1st time experience. However, this time they assigned us a room interconnectable with the adjacent one, the door being securely locked. That was fine the first few days with decent neighbors. But on the last night there came some awful, uneducated group of old people talking loud, banging doors, etc around midnight and all noise came through the interconnected door. Avoid these rooms at all cost unless you have families/friends share the rooms.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

VICTOR från USA
Par
Standard inkl. 1 frukost
Bodde i 11 nätter i augusti 2016
Everything is good
Great location
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: