Utmärkt 8,8
baserat på 1072 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1073 omdömen
  • Renlighet 9,2
  • Faciliteter 9,0
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 9,1
  • Service 9,1
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter

RU-RONG från USA
Affärsresenär
Deluxerum med hamnutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
Great hotel
This is a great hotel with great location.
Recenserad 29 augusti 2016

Tawatchai från Thailand
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
good location
great staff
Recenserad 29 augusti 2016

Robin från Australien
Par
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great hotel. Great Staff
Enjoyed my stay at the Shangri-La immensely. Location was good, the room was fantastic and cannot speak highly enough of the staff. They assisted you with getting to places and remembered hours later when you returned to ask how your day had been. If I had to find a fault, I would say that there coffee wasn't great. Unfortunately not a lot opens pre 8AM in the morning so you don't have too many options. The foyer when you walk in is impressive and the staff could not have been more helpful in getting us checked in and to our room. Would recommend this hotel to anyone visiting Kowloon.
Recenserad 25 augusti 2016

Patrick från Hongkong
Par
Deluxerum med hamnutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Great experience
To be short, one of the best hotels in Hong Kong. Definitely coming back for our next visit. Good job!
Recenserad 24 augusti 2016

Shindy från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Clean
Recenserad 23 augusti 2016

EDITHA från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Good location , clean room and nice staff
Good location clean room nice staff as expected Shangrila is the best
Recenserad 20 augusti 2016

Penny från Australien
Ensamresenär
Horizon Deluxe-rum med king size-säng eller 2 enkelsängar samt tillgång till hotellets lounge
Bodde i 6 nätter i juli 2016
Hong Kong Horizon Club a Hit!!
We particularly liked the horizon club here as we later visited the Singapore Shangri-la and stayed in an horizon club room..The Hong Kong club is far superior with views..as is the quality of the food,service and cocktail/wine selection..Thankyou very much to all the helpful staff..!!
Recenserad 05 augusti 2016

Mark från USA
Par
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Great stay in Hong Kong
After first booking at another hotel in a tiny room with no view, we switched to the Shangri-La and couldn't have been happier. Great room, wonderful view, delicious breakfast. And a staff that went out of their way to make sure we were happy and comfortable.
Recenserad 24 juli 2016

Wonkyung från Sydkorea
Grupp
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i juli 2016
best but smoking smell
best but smoking smell
Recenserad 21 juli 2016

Avin från Indonesien
Par
Deluxe king eller tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Weekend Getawat
Amazing service by the hotel staff. Great location
Recenserad 27 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: