Bra 7,1
baserat på 3772 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3772 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

li från Kina
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2016
港旅之惬意
第一是地方,这是机场大巴落客点 去机场浴缸,非常经济还舒服! 第二是房间面积,三个28寸箱子,完全平放,洗手间也有浴缸,很霸气了! 第三是酒店服务,香港水平很高,态度也很好
第一是地方,这是机场大巴落客点 去机场浴缸,非常经济还舒服! 第二是房间面积,三个28寸箱子,完全平放,洗手间也有浴缸,很霸气了! 第三是酒店服务,香港水平很高,态度也很好 第四,居然还给个手机,虽然我有本地上网卡,但是酒店的贴心服务,我还是很点赞的! 第五,酒店价格距离红茶馆,海景丽丝稍微贵,如果价格再少50元,绝对傲视庙街周围酒店了。当然旁边也有个很有竞争力的casa, 希望酒店新年财源广进!
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wa från Macao
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i december 2014
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
Recenserad 30 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

sun från Kina
Ensamresenär
Budget Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i december 2015
楼层太低
服务不错
Recenserad 30 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

dan från Kina
Ensamresenär
Budget Tvåbäddsrum
Bodde i 6 nätter i december 2015
非常不错的酒店,舒适,出门方便,酒店楼下有两个24小时的便利店,还有夜宵,离地铁站近。
服务,尤其是前台人人员,很热情,耐心,贴心的服务,推荐给我们一些好逛的商场和好吃小吃店,人非常nice. 酒店出行很方便,离地铁站近,去到哪里都很方便,酒店很舒适,下次去香港我还会选择这家酒店的
非常不错,印象深刻,我和朋友都非常喜欢
Recenserad 23 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

TAN från Singapore
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
方便
方便。方便。方便
方便出入。去庙街很方便。两分钟可到。机场有巴士21A直接到。mei Line Lane 下车。第九个站
Recenserad 21 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wen från Singapore
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
地点虽适中,但价格比同类酒店偏高,设施不太理想
地点近地铁站,服务员态度和蔼,也乐于助人
短住可以,长住不宜。 近地铁站,方便出行。 服务态度,礼貌和蔼。 酒店职员,乐于助人。 设施偏低,价格偏高。 入住下午,可以接受。 退房中午,欠缺公平。 酒店空间,显然太小。 By Chen-2015-12-21
Recenserad 21 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

EUNCHONG från Kina
Reste med partner
Budget Dubbelrum
Bodde en natt i december 2015
免费也不想住
-
Recenserad 18 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

XINGZHEN från Kina
Ensamresenär
Budget Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2015
完全性价比差,下次不会再入住
厕所一般的三星酒店大
这酒店位置其实挺好,但由于在马路旁边,而我们因刚开始要求了双床房,因此被安排在一楼房间,虽知道奇吵无比,当要求换房间时,被告知要加收500元,这样的服务完全让人恶心,最好那天夜晚就感觉自己睡在马路边,根本无法入睡。
Recenserad 23 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

zunjun från Kina
Familj med småbarn
Budget Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2015
Kings De Nathan Hotel
干净,地理位置
住2楼的促销房,窗外面就是马路,噪音非常大,导致无法入睡,整夜都是这样
Recenserad 07 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

WEI från Kina
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i juli 2015
地理位置优越,员工服务好
地理位置优越,客房大小适宜,员工服务态度好
酒店位于弥敦道上,距离永安百货、粤港巴士站都很近,附近有麦当劳快餐,也有茶楼,丰俭由人~客房与大多数香港酒店一样,比较迷你,但是夫妇住也足够大了。客房干净整洁,隔音不错。员工很友善亲切~~会推荐朋友入住~~
Recenserad 28 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: